Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Лучанку оштрафували за торгівлю сигаретами з рук

Заробити не вдалося...

Фото департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Лучанку оштрафували за торгівлю сигаретами з рук

Жінці доведеться заплатити майже 7 тисяч гривень штрафу

Луцький міськрайонний суд розглянув протокол про адміністративне правопорушення в обласному центрі, а саме: здійснення торгівлі тютюновими виробами з рук. Про це повідомляє департамент муніципальної варти Луцької міськради у фейсбуці.

Мешканку міста Луцька було визнано винною у вчиненні адміністративного правопорушення та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 6800 гривень. 

«Дослідивши наявні у справі докази, які в сукупності та взаємозв’язку є достатніми для отримання переконання поза розумним сумнівом про вчинення особою адміністративного правопорушення, надавши їм належну правову оцінку суддя виніс постанову по справі № 161/2847/23, відповідно до якої мешканку міста Луцька було визнано винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 156 КУпАП та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 6800 (шість тисяч вісімсот) гривень», – йдеться у повідомленні.

У департаменті муніципальної варти закликали телефонувати на гарячу лінію групи швидкого реагування, якщо вам відомі факти порушення правил реалізації алкогольних напоїв.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel