Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Зірка Голлівуду Орландо Блум вимовив «Укрзалізниця» – і став Блумбонюком! (Відео)

«Дітям в Україні потрібно повернути дитинство», – закликав Орландо Блум.

Фото із сайту dw.com.

Зірка Голлівуду Орландо Блум вимовив «Укрзалізниця» – і став Блумбонюком! (Відео)

Американський актор та посол доброї волі від ЮНІСЕФ пройшов іспит, який не можуть скласти в Україні іноземці, особливо москалі

В Україну з візитом прибув американський актор посол доброї волі ЮНІСЕФ Орландо Блум. Він зустрівся з українськими дітьми та поспілкувався з українцями, які за традицією влаштували йому тест на українськість. Відео опублікував радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

«Наш Блумбонюк: Орландо Блум дорогою до Києва зробив те, що багато хто не може зробити. Голлівудський актор вимовив слово «Укрзалізниця». Тест пройдений. Тим часом ор*ки не можуть вивчити «паляницю», – написав Геращенко.

«Наш Блумбонюк: Орландо Блум дорогою до Києва зробив те, що багато хто не може зробити. Голлівудський актор вимовив слово «Укрзалізниця». Тест пройдений. Тим часом ор*ки не можуть вивчити «паляницю».

Як інформує «Фокус», що посол доброї волі від ЮНІСЕФ, американський актор Орландо Блум приїхав до України 26 березня, щоб підтримати українських дітей. Востаннє він був у нашій країні в 2016 році. За словами актора, він і подумати не міг, що війна розростеться на всю територію України.

За словами актора, він і подумати не міг, що війна розростеться на всю територію України.

Актор розповів, що в облаштованому у метро центрі, який він відвідав, батьки можуть залишити дітей на кілька годин. Крім того, наголосив актор, у центрі багато приладдя для мистецтва та рукоділля, щоб діти могли творчо виражати себе, «подалі від тиску, що наростає в зоні бойових дій». «Дітям в Україні потрібно повернути дитинство», – закликав Орландо Блум.

Читайте також на volyn.com.ua: «Волинська Примадонна презентувала неймовірну книгу (Фото)».

Реклама Google

Telegram Channel