Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Газету «Волинь» уже читають і в Японії

«Волинь» інформує, а також зігріває!

Фото: Viktoriia Bogoslavets.

Газету «Волинь» уже читають і в Японії

Наталія Город – корінна лучанка. Нині мешкає в місті Осака, але дуже тримається за своє українське коріння

Одна з героїнь публікацій газети «Волинь» Наталія Город разом з донечкою через війну опинилася у далекій Японії. Там намагається налагодити життя й займається улюбленою справою: Наталя Город є дизайнеркою одягу. Тож тепер у крамничці в Осаці продаються і коміри з українською вишивкою та нашими орнаментами.

Сьогодні Наталя Город оприлюднила фото, на якому в японському місті читає українську «Волинь».

 

 

 

 

 «Газеті «Волинь» більше 70- десяти років. Цю газету виписував мій тато, дід, а сьогодні газету «Волинь» я маю можливість читати в Японії, в місті Осака, біля відомого замку», -- написала лучанка.

«Газеті «Волинь» більше 80- десяти років. Цю газету виписував мій тато, дід, а сьогодні газету «Волинь» я маю можливість читати в Японії, в місті Осака, біля відомого замку», -- написала лучанка.

Як пояснила пані Наталя, замок Осака (яп. 大坂城) розташований саме в Осаці. Грав важливу роль в японській історії кінця XVI — початку XVII століть. Його площа – близько 60,000 м². Замок розташований на вершині кам'яного насипу, в фундамент якого закладені величезні валуни, найбільші з яких досягають шести метрів у висоту та чотирнадцяти метрів завширшки. Довжина кам'яних стін головного, другого та третього рядів становить близько 12 км. Замок має п'ять поверхів; ще три підземні знаходяться в глибині насипу.

Що ж «Волинь» тепер побачила не тільки Луцький замок.

 

 Більше про Наталю Город можна прочитати в матеріалі «Як лучанка пропагує в Японії українську калину й Ліну Костенко»

Реклама Google

Telegram Channel