Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Вигідні тури в Туреччину з вильотом з Польщі та Молдови 2023

Настав час приймати рішення про місце проведення відпустки в Туреччині.

Фото anex-tour.com.ua.

Вигідні тури в Туреччину з вильотом з Польщі та Молдови 2023

Турецькі туроператори вже розпродали 65% раннього бронювання готелів, в 2023 року чекають 15 млн туристів. Топові готелі незабаром будуть на стопі. Настав час приймати рішення про місце проведення відпустки в Туреччині. ( https://anex-tour.com.ua/uk/countries/turkey/ ) Купити онлайн путівку на вигідних умовах реально на сайті турагенції ANEX Tour.

Пакетний тур в Туреччину вигідніший за індивідуальну подорож

Дістатися до Туреччини та Болгарії з України можна і автобусом, є бюджетні путівки з Києва, Одеси та інших міст України. Авіачартери з українськими туристами ANEX Tour вилітають з аеропортів Кишинева, Варшави, Катовіце. Напрямки-2023: Туреччина, Чорногорія, Іспанія, Греція.

Пакетний тур в Туреччину включає:

  • переліт/проїзд;

  • трансфер до готелю з аеропорту;

  • проживання та харчування за обраною програмою;

  • обов'язкову туристичну страховку;

  • допомогу гіда в Туреччині, консультації менеджера з турагенції в Україні.

Туроператори, що десятиліттями працюють з турецьким ринком та підтвердили свою фінансову спроможність, укладають довгострокові оптові угоди з готелями, страховиками та авіаперевізниками. Результат - пакетний тур на 10-25% дешевше, на 99% надійніше за самостійну купівлю квитків, страховки, бронювання готелю.

Варіанти харчування в пакетному турі до Туреччини від турагенції ANEX Tour

Для пляжного відпочинку та відпустки з дітьми в Туреччині оптимальний формат все включено: головні витрати оплачені до виїзду, із собою на відпочинок можна брати мінімум готівки.

У планах поїздка трасою D 400 на орендованому авто, похід Лікійською стежкою, екскурсії в Памуккале, на Родос, в каньйони, або 21 день відпочинку в Аланії? Немає рації оплачувати all inclusive. Економніший варіант без харчування або зі щедрими турецькими сніданками.

Вибір готелю онлайн на сайті ANEX Tour

Пошукова система турагенції ANEX Tour автоматично формує списки пакетних турів під вибрані дати. Для активного туризму оптимальні апарт-готелі та сімейні пансіонати рівня 2-3 зірки: компактна територія, невеликий басейн, ціна на 30-80% нижча від п'ятизіркових резортів.

На чому не можна економити при покупці туру до Туреччини

  • близькість пляжу та рівний рельєф важливі для сімей з маленькими дітьми та літніх туристів;

  • галька чи пісок, глибина моря біля берега – залежить від уміння плавати;

  • дитячий басейн з тіньовим навісом актуальний в спеку;

  • концепція 16+, якщо дратує дитячий вереск;

  • kids club, анімація, послуги няні – щоб відпочили батьки.

Порівняйте турецькі готелі рівня 4 і 5 зірок: море, пляжі та інфраструктура поза готелем однакові. Чи не потрібен конференц-зал, консьєрж-сервіс 24/7 та 5 вішалок в шафі? Сміливо купуйте путівки до Туреччини на 10-15% дешевше.

Читайте також: «Відпочинок у Туреччині: сезон 2022».

Гарячі тури в Туреччину від турагенції ANEX Tour

Повноцінна путівка за ціною на 15-30% нижчою від первісної вартості. Реальний шанс отримати 100% відпочинок з чудовою знижкою. Менеджери турагенції АНЕКС Тур ведуть списки туристів, які готові вирушити до Туреччини максимально швидко. Подайте заявку, відпочивайте в Туреччині вигідно.

Telegram Channel