Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Відпочинок у Туреччині: сезон 2022

Купити тур онлайн на сайті турагенції ANEX Tour просто та вигідно.

Фото ANEX Tour.

Відпочинок у Туреччині: сезон 2022

2-3 години польоту – і ви на узбережжі Середземного, Егейського чи Мармурового моря

Відпочинок у Туреччині зручний: можна недорого відпочити за два дні, тиждень чи місяць. Знайти тури в Туреччину на сайті - https://anex-tour.com.ua/countries/turkey/ - всі пропозиції туристичної агенції ANEX Tour: гірськолижні та бальнеологічні курорти, раннє бронювання, гарячі путівки, детальний опис готелів.

Зручна польотна програма

Ранній заїзд до готелю та пізній виліт – фірмовий стиль польотної програми ANEX Tour. Фактично це два повноцінні дні відпочинку в Туреччині. До обіду встигаєте викупатися в басейні, вивчити частину території, оцінити басейни та водні гірки. Перед вильотом відпочиваєте, кидаєте монетки з пірсу та п'єте каву на терасі під соснами.

Менеджери ANEX Tour допоможуть підібрати тур до готелю будь-якої категорії, від апартаментів без харчування та двокімнатних сьютів з кухнями до відокремлених вілл з басейнами та персональним батлером.

Онлайн-бронювання турів

Купити тур онлайн на сайті турагенції ANEX Tour просто та вигідно. Слідкуйте за гарячими пропозиціями, обирайте улюблені готелі на першій лінії. Зручна система фільтрів допомагає підібрати найкращі путівки:

  • легко порівняти ціни, рейтинги, відгуки реальних туристів;
  • є актуальні фотографії номерів, території, пляжів, басейнів та ресторанів;
  • представлена інформація про реновацію номерів, концепцію харчування, безкоштовні опції;
  • корисні відомості про дату і час вильоту, включену страховку та трансфер.

Менеджери ANEX Tour допоможуть підібрати тур до готелю будь-якої категорії, від апартаментів без харчування та двокімнатних сьютів з кухнями до відокремлених вілл з басейнами та персональним батлером.

Вигідний курс турецької ліри

Протягом року ліра втратила до 40% вартості. Туристам такий курс вигідний: у перерахунку на гривню чи долар вартість проїзду у громадському транспорті, харчування та промислових товарів значно впала. Весняний шопінг у Стамбулі та Анталії обіцяє значне оновлення гардеробу.

Менеджери турагенції допоможуть підібрати готель у центрі Стамбула самотньому туристу, групі колег чи друзів, підключать до групового туру з насиченою програмою. Вигідні гарячі тури в курортні комплекси екстра-класу Кемера, Сіде та Анталії: СПА, басейни, авторське меню в ресторанах зручно поєднати з поїздками в торгові центри узбережжя.

Комбіновані тури

Відпочинок в Анталії чи Бодрумі легко поєднати з фотосесією на Санторіні та Родосі. Морські круїзи з відвідуванням найзнаменитіших грецьких островів вже мають розклад на 2022 рік.

У програмах Selectum Blu Cruises - дві-чотири ночі в Середземному морі, на розкішному лайнері з відкритим басейном та безліччю ресторанів. Романтичний та пізнавальний тур двома країнами – чудовий подарунок до ювілею чи річниці весілля.

Корпоративні програми

Вебінари під час пандемії втратили присмак новизни. Переходьте до офлайну. Тренінги в турецькому готелі з власним конференц-залом, переговорними, кава-брейком цікаві слухачам та вигідні організаторам. Турагентство ANEX Tour допоможе організувати корпоратив, йога-тур, святкування закінчення ліцею або вишу.

Пакетні тури від бюджетних до VIP

Путівки в готелі Туреччини рівня 2-3* у кілька разів дешевше за тур у готельний комплекс 5* та систему UAL. Будь-який пакетний тур включає переліт, проживання, трансфер та страховку. Менеджер ANEX Tour допоможе вибрати номер для пари, сім'ї з дітьми, респектабельних бізнесменів будь-якого класу з видом на море, далеко від шумних дискотек.

До туру додатково включіть корисні опції. Індивідуальний трансфер на автомобілі представницького класу особливо затребуваний в умовах пандемії. В аеропортах Даламана, Анталії та Бодруму турагентство пропонує послугу FAST TRACK: швидку реєстрацію та проходження контролю з відпочинком у VIP-лаунжі.

Telegram Channel