Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Прем'єра від юних: у Горохові дивує талантами студентський театр «Гармидер» (Фото)

Актори студентського театру перенесли глядачів до казкового світу.

Фото: Facebook.

Прем'єра від юних: у Горохові дивує талантами студентський театр «Гармидер» (Фото)

Виклики сьогодення стали поштовхом для студентського театру «Гармидер» та його керівника Марії Наглюк до пошуку цікавого твору для постановки

Виникло питання, що запропонувати нашим глядачам із багатющої прекрасними творами української класики: комедію в час горя і бід, чи трагедію, яка здатна посилити біль. Тому вирішили поставити легку романтичну казку з оптимістичним і добрим фіналом.

Театральний експеримент вдався. Казка «Попелюшка» подарувала глядачам справжні емоціі і насолоду. Вона дозволила всім хоч на деякий час повернутися до нормального життя і відволіктись від поганих думок, а ще  відчути те диво, яке ми втрачаємо за щоденними турботами. Історія про дівчину, злих сестер, мачуху з черствим серцем і прекрасного принца, який покохав чарівну незнайомку потрапила в саму душу.

Казка «Попелюшка» подарувала глядачам справжні емоціі і насолоду. Вона дозволила всім хоч на деякий час повернутися до нормального життя і відволіктись від поганих думок, а ще  відчути те диво, яке ми втрачаємо за щоденними турботами. Історія про дівчину, злих сестер, мачуху з черствим серцем і прекрасного принца, який покохав чарівну незнайомку потрапила в саму душу.

Актори студентського театру з легкістю перенесли глядачів до казкового світу і подарували відчуття щастя. Був і бал, і розкішні вбрання, і прекрасна фея, і чарівний кришталевий черевичок. Особливих барв виставі надали яскраві костюми, які самі створили у відповідності з вимогами тієї епохи. Вони відобразили соціальний статус, характер і зовнішність героів. Продемонстрували свою майстерність студенти і у прекрасному танці. Найзворушливішим моментом став прекрасний вальс Попелюшки та принца.

Казка «Попелюшка» - це історія про вічні цінності, які так потрібні нам сьогодні. Вона зуміла доказати усім, що добро завжди перемагає зло. Тому попри різні труднощі та негаразди ніколи не потрібно втрачати віру і надію на краще. Адже світло обов’язково переможе темряву. Так було, так є і так буде.

Марія НАГЛЮК, режисер студентського театру.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 Актори студентського театру  перенесли глядачів до казкового світу.

Актори студентського театру перенесли глядачів до казкового світу.

 Читайте також: «Є рішення: у Володимирі з’явиться новий навчальний заклад - міська гімназія».

 
 
 
 
 
 

Реклама Google

Telegram Channel