Курси НБУ $ 39.68 € 42.83
Бійці з Волині мусять ставати в чергу за маскувальними сітками

Запрошують волонтерів.

Фото: Волинська обласна юнацька бібліотека.

Бійці з Волині мусять ставати в чергу за маскувальними сітками

Волонтери плетуть сітки в різних установах області, а зокрема й в юнацькій бібліотеці, що в центрі Луцька. Там кажуть, не вистачає і людей, і завжди є потреба в коштах

Бійці з Волині мусять ставити в чергу за маскувальними сітками. Про це розповіла директорка Волинської обласної юнацької бібліотеки Алла Єфремова. Вона зауважила, що в бібліотеці постійно волонтери плетуть сітки і рук дійсно не вистачає.

Алла Єфремова зауважила, що нині з передової замовляють не просто сітку для маскування, а й обумовлюють, яких відтінків і розмірів вона має бути. «Ми плетемо і з особливої тканини, щоб фарба не відсвічувала й не була видна з дрона. В середньому черга на сітку може триматися близько двох тижнів, хоч люди, які приходять до нас плести, роблять усе дуже швидко. З початку війни добре наростили темпи!», – зауважує пані Алла.

Зауважує, що раніше бібліотекарі активно підключалися, а тепер мусять виконувати свої завдання, однак завжди є доброчинці, які приходять і працюють задля воїнів.

 

 Вона принагідно дякує усім, хто знаходить час, і приходить до бібліотеки плести сітки, щоб наближати Перемогу. Каже, серед них -- переселенці, мама загиблого воїна, люди пенсійного віку: «Сердечно усім дякую! До нас приходять хороші патріотичні люди, бо розуміють, що кожен має тримати свій фронт». 

Передати кошти охочі можуть у юнацьку бібліотеку.

Читайте також: «Дуже-дуже треба»: в юнацькій бібліотеці, що в Луцьку, збирають жерстяні банки й парафін

Реклама Google

Telegram Channel