Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Ребров про важку перемогу над македонцями: «У першому таймі ми спали» (Відео)

Віктор Циганков приніс Україні перемогу!

Фото із сайту uaf.ua.

Ребров про важку перемогу над македонцями: «У першому таймі ми спали» (Відео)

«Синьо-жовті», поступаючись з рахунком 0:2 до 62 хвилини, здійснили таки неймовірний камбек

Чемпіонат Європи-2024. Кваліфікація, Раунд 3. Група C, 16 червня. Північна Македонія – Україна 2:3 (1:0 – Барді, з пенальті, 31 хв.; 2:0 – Ельмас, 39; 2:1 – Забарний, 62; 2:2 – Конопля, 68; 2:3 – Циганков, 82).

Склад збірної України: Трубін, Тимчик (Конопля 46), Забарний, Матвієнко, Миколенко, Степаненко, Судаков, Ярмоленко (Маліновський 66), Циганков (Зубков 90+3, Мудрик (Сидорчук 90), Довбик (Ванат 46).

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров прокоментував вольову перемогу над командою Північної Македонії в матчі кваліфікації Євро-2024.

– Дуже важлива й важка гра. Ми не мали достатньо часу, щоб щільно підготуватися до неї. Але я вдячний гравцям. Після першого тайму ми показали інший рівень гри. Здобули важливі три очки, готуватимемося до Мальти, – цитує тренера sport.ua.

– Що було з командою у перші 50 хвилин матчу, адже вона виглядала «сплячою». Які аргументи ви знайшли, аби її пробудити?

– Я вважаю, що не тільки ми спали, а й Північна Македонія діяла дуже якісно. Якщо ви подивитеся на склад цієї команди, то він дуже серйозний. Ця команда дуже досвідчена, у першому таймі вона контролювали гру. Я дуже вдячний хлопцям за те, що ми перебудували гру після першого тайму. Дуже важливим був гол Забарного. Уже потім ми були впевненими у власних силах.

– Чи не була зайвою товариська гра з німцями з огляду командної свіжості?

– На мій погляд, якщо дивитися на перший тайм, то, мабуть, ця гра була зайвою. Але цей товариський матч був важливим для України, я вдячний Німеччині. Дивлячись на результат матчу з німцями, ця гра була не зайвою.

– Збірна Північної Македонії забила два голи, могла забити ще. Що сталося зі збірною України після 55 хвилини?

– Я вважаю, що це була 45-та хвилина, коли ми почали діяти більш інтенсивно. Дуже важливий гол забили, потім команда повірила, що ми можемо перемогти. У перерві гравці переосмислили, що можна зробити у другому таймі, та вирвали гру.

– Чи просили ви Коноплю підключатися до атак. Як йому вдалося забити такий гол?

–Так, просили. Він не тільки підключався до атак, забив гол, а й дуже впевнено зіграв в обороні. Один із героїв матчу.

– Чому збірна України пропускає так багато? Чому ви замінили в перерві Довбика й Тимчика?

– Ми працювали лише п’ять днів, за які зіграли дві гри. Це дуже мало часу. Так, багато пропускаємо, будемо працювати над цим, але й багато забиваємо. Це більш важливо – вигравати ігри й заробляти очки.

Це нормальні речі, коли гравець не входить в гру. Потрібно вчасно його поміняти. В наступних іграх ці футболісти діятимуть більш інтенсивно.

– Що конкретно ви порадили своїм підопічним у перерві?

– Змінити темп гри. Господарі тримали дуже міцний темп гри. Ми повинні були не відставати. Були й інші поради, але я вважаю, що ця – найважливіша, адже в першому таймі не було ніякого темпу гри.

– Як ви ставитеся до результативних помилок Матвієнка в останніх матчах?

– Усі помиляються. Дуже важливо, щоб команда допомагала й виправляла помилки. Не потрібно говорити про окремих гравців. Ми пропускали, але виграли гру. Дуже важливо, що на полі була команда.

Нарешті в Михайла Мудрика пішла гра. Фото зі сторінки в інстаграм УАФ.
Нарешті в Михайла Мудрика пішла гра. Фото зі сторінки в інстаграм УАФ.

До речі, 36% уболівальників обрали «Левом матчу» Михайла Мудрика, який показав феєричну гру та зробив дві гольові передачі у другому таймі.

Результат іншого матчу групи С: Мальта – Англія – 0:4.

Відбір до Євро-2024. Турнірне положення групи С:

Збірна І В Н П З:П О
1. Англія 3 3 0 0 8:1 9
2. Італія 2 1 0 1 3:2 3
3. Пн. Македонія 2 1 0 1 4:4 3
4. УКРАЇНА 2 1 0 1 3:4 3
5. Мальта 3 0 0 3 1:8 0.

Читайте також на volyn.com.ua:

= «Дружина Юрія Вірта назвала цирком те, що відбувається у «Вересі» (Відео)»;

= «Радник голови Волинської ОДА про румунський паспорт зрадника-земляка: «Може, серед родичів Тимощука був граф Дракула?»;

= «Керівництво мадридського «Реала» шокував не відхід Бензема, а рішення українця Луніна».

Реклама Google

Telegram Channel