Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Дружина Юрія Вірта назвала цирком те, що відбувається у «Вересі» (Відео)

«Юрій ВІРТ: «За жодну гру перед вболівальниками мені не соромно».

Фотоколаж із сайту nkveres.com.

Дружина Юрія Вірта назвала цирком те, що відбувається у «Вересі» (Відео)

«Про який футбол ми говоримо?»

Після феєричної перемоги в матчі-відповіді за право наступного сезону грати в УПЛ над «Mеталургом» – 6:1, головний тренер «Вереса» Юрій Вірт вирішив залишити рівненську команду.

Дружина Вірта Світлана у Facebook різко розкритикувала керівництво «Вереса» після того, як її чоловік покинув посаду головного тренера:

«Чистий цирк, зрозумілий із самого початку. Не продавати, а посилюватися потрібно було футболістами, грошима, а не тік-токами. Але у президента інша думка, на жаль. Про який футбол ми говоримо?

На роботу беруть то б**дєй гендиректором, то амбасадорів, то блогера. Керівники мають бути професіоналами, фахівцями, а не любителями».

Фото із сайту sport.ua.
Фото із сайту sport.ua.

Юрій Вірт працював з «Вересо» останні чотири роки. Під керівництвом фахівця команда вийшла в УПЛ, але цього сезону зуміла врятуватися тільки в перехідних матчах. Команда за Вірта провела 111 матчів, здобула 54 перемоги, 36 разів програла та 21 раз зіграла внічию.

 Як стало відомо Sport.ua, вакантною посада головного тренера «Вереса» буде недовго. Вже завтра, 15 червня, буде названо нового керманича. Головним і єдиним претендентом залишився Сергій Лавриненко, який в осінній частині минулого сезону очолював «Інгулець», який сьогодні втратив «прописку» в еліті, програвши черкаському ЛНЗ – 1:2 (перша гра – 1:1).

Читайте також на volyn.com.ua:

= «Юрій Вірт залишає «Верес»: «Є люди, які просто засунули ніж у спину»;

= «Віктор Циганков забив 2 голи Німеччині – і став «Левом матчу» (Відео)»;

= «За цього футболіста «Реал» готовий викласти божевільні 200 мільйонів євро».

Реклама Google

Telegram Channel