Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Віктор Циганков забив 2 голи Німеччині – і став «Левом матчу» (Відео)

Буде що внукам розказувати... :)

Фото із сайту tribuna.com.

Віктор Циганков забив 2 голи Німеччині – і став «Левом матчу» (Відео)

Вчора збірна України ледь сенсаційно не виграла в чотириразових чемпіонів світу, ведучи по ходу гри 1:3

Футбол. Товариський матч. Німеччина – Україна – 3:3 (1:0 – Фуллькруг, 6 хв.; 1:1 – Циганков, 19 хв.; 1:2 – Рюдігер (автогол), 23 хв.; 1:3 – Циганков, 56 хв.; 2:3 – Гаверц, 83 хв.; 3:3 – Кімміх, 90 хв., з пенальті).

Німеччина: Трапп, Вольф (Гофманн, 62), Рюдігер, Гінтер, Шлоттербек (Клостерманн, 46), Раум (Генрікс, 71), Кімміх (к), Сане, Горецка (Мусіала, 62), Брандт (Віртц, 71), Фюллькруг (Гаверц, 46).

Запасні: тер Штеген, Лено, Керер, Джан, Тшау.

УКРАЇНА: Трубін, Тимчик, Забарний, Матвієнко, Миколенко (Соболь, 78), Циганков (Зубков, 71), Степаненко (Ігнатенко, 64), Судаков, Мудрик (Піхальонок, 78), Ярмоленко (Маліновський, 64), Довбик (Ванат, 64).

Запасні: Бущан, Лунін, Сваток, Бондар, Сидорчук, Конопля.

Попереджений: Маліновський (90).

– Я вдячний гравцям, уболівальникам, які прийшли на стадіон, – ми відчували їхню підтримку, це було дуже важливо. Ми відчували підтримку ЗСУ, – заявив після фінального свистка головний тренер збірної України Сергій Ребров, для якого цей матч став першим на посту наставника «синьо-жовтих». – Ця гра була важливою для України, я дуже вдячний господарям. Для мене особисто це важливий матч, він перший. Я радий, що хлопці серйозно поставилися до гри. Я вважаю, що ми показали гідний результат. Повторюся, це важливий матч для України. Ми всі вдячні Німеччині за підтримку нашої країни у війні з агресором, за цю зустріч...

Запитуєте, чи 3:3 – це успіх з Німеччиною? Ви себе запитайте – це успіх чи ні? Це контрольний матч. Я вважаю, що ми достатньо створили моментів і могли забивати навіть більше.

Буде що внукам розказувати... :) Фото із сайту tribuna.com.
Буде що внукам розказувати... :) Фото із сайту tribuna.com.

 До речі, українські уболівальники обрали найкращого гравця поєдинку – «Левом матчу» став 25-річний півзахисник іспанської «Жирони» Віктор Циганков, який відзначився дублем у ворота Німеччини.

Наступний поєдинок команда Сергія Реброва проведе зі збірною Північної Македонії у кваліфікації чемпіонату Європи-2024. Зустріч відбудеться у Скоп’є 16 червня.

Читайте також на volyn.com.ua:

«Рівненський «Верес» на грані катастрофи, хоча гравці вийшли на поле у футболках з портретом тренера»;

«Україна у серії пенальті програла фінал Чемпіонату світу Казахстану (Відео)»;

= «Гвардіолу не залякав прогноз із битими яйцями: «Манчестер Сіті» нарешті виграв Лігу чемпіонів! (Відео)».

Реклама Google

Telegram Channel