Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Волинська волонтерка, дружина легендарного «Урагана» зворушливо звернулася до земляків (Відео)

Дякуємо Вам за чуйне, патріотичне серце, пані Євгеніє!

Фото з архіву volyn.com.ua.

Волинська волонтерка, дружина легендарного «Урагана» зворушливо звернулася до земляків (Відео)

Вона щиро подякувала всім за вітання на свою честь

Цими днями щирі побажання з Днем народження красуються золотим перевеслом для Євгенії ХАРКІВ, Дружини легендарного волинського воїна-«Урагана» Михайла Харківа (на жаль, залишив нас назавжди), Мами нинішнього захисника України на сході, авторки фільму «Я вірю, що закінчиться війна», знятого журналістами газети «Волинь», жительки села Скригове Мар’янівської територіальної громади Луцького району, яка, відколи в Україні почалася війна, займається волонтерством.

Шановна Євгеніє Іванівно!

Ви жінка, вдача якої схожа щирістю на ясне сонце, доброзичливістю – на рясний дощик, життєрадісністю -  на барвисту веселку… З Вами неймовірно приємно спілкуватися!  Ви умієте чекати, вчасно простягнути руку допомоги, окрилити вірою, подарувати надію й любити Україну, як свою чудову родину, - материнським серцем, молитвою, невтомністю в доброчинстві, красою щедрої на людяність душі.

Як почалася АТО, чекали з війни свого Михайла. Тепер так само одержимо вимолюєте повернення додому з війни сина Віталія і всіх-усіх, хто боронить Україну. Горнеться до маминої мудрості донька Ольга, а до бабусиною ласки милі внуки, а ще ж Ви навчили сотні скриголівських школярів бути на своїй життєвих дорогах насамперед хорошими людьми.

Дорога наша подруго, вродлива Берегине, невтомна волонтерко й закохана в рідний край волинянко! Ми бажаємо найголовнішого – Перемоги й миру рідній Україні. Нехай у Вашому квітнику й у серці щедро розцвітають квіти радості.

«Хай Господь береже Вас на многая літа для дітей, онуків, всіх тих кому Ви щоденно допомагаєте» - цими й ще багатьма-багатьма прегарними словами описали Вашу доленьку всі, хто вітав Вас із сокровенним святом.

Ми дякуємо Вам за  чудові ідеї, доброзичливість,  повагу до колективу газети «Волинь», за багаторічну справжню дружбу й зворушливі слова, які в цьому відео Ви промовили до людей, як завжди, мовою серця. Будьте найщасливішою!

З повагою колектив газети «Волинь», «Цікавої газети на вихідні» і місячника «Так ніхто не кохав».

А в дарунок нехай для Вас лунає пісня.

P.S. А це відеозвернення пані Євгенії: 

 

Читайте також на volyn.com.ua:

= «Коли мене не стане, Женю, ти думай, що я наш дім оберігаю біля нашої каплиці»;

= «Волинянка показала літню красу своєї батьківщини і запросила краян до творчої співпраці»;

= «Волинські вдови і матері загиблих воїнів: «Ми просили Бога, аби нас не ставало більше...» (Фото)»;

«Календар про 12 місяців – скригівських витязів»;

= «Волинський волонтер Віталій Гладун: «Хіба можна рахувати те, що робиш для своєї Батьківщини від серця?» (Фото)».

Реклама Google

Telegram Channel