Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
«Мілевському потрібна допомога. Не хочеться його втрачати»

«Його психологічно підбила війна, він нічого не хоче».

Фотоколаж із сайту segodnya.ua.

«Мілевському потрібна допомога. Не хочеться його втрачати»

У 38-річного Артема Мілевського – важка депресія

Колишній гравець і тренер «Динамо» Київ Олександр Хацкевич розповів про нинішній стан Артема Мілевського:

«Бачився з Мілевським. Я очікував кращого, звичайно. Зрозуміло, що важкі часи після закінчення кар'єри, але потрібно залишатися людиною в будь-якій ситуації. І повертатися до того Артема Мілевського, якого ми знали. Зрозуміло, що він уже не буде футболістом, але в нього був досить серйозний проект у YouTube. Але насамперед потрібно почати із себе.

Я знаю, що людині потрібно допомогти. Ось і все. Сьогодні йому потрібна допомога. Коли він був футболістом, то обпікся зі своїми друзями. Сьогодні, може, він знову потрапив не в ту компанію, яка потрібна. Але завжди є люди, які готові допомогти. Те, що я побачив – я із задоволенням допоможу.

Тому що я втратив найкращого друга (Валентина Белькевича. – Прим.). Можливо, теж через цю ситуацію, що зараз з Артемом була - невизначеність після звільнення з «Динамо». Він швидко згорів. Артем... не хочеться втрачати.

Так, ми не найкращі друзі, але ми друзі все одно. А я вже маю більше життєвого досвіду, тому... Згоріти можна швидко дуже, якщо поруч не буде людей, які допоможуть тобі і направлять. Те, що я побачив – потрібна допомога».

За інформацією журналіста Сергія Болотнікова, екс-форвард збірної України та «Динамо» Київ Артем Мілевський, який завершив кар'єру у 2021 році, зараз перебуває у столиці України. «Мені розповіли, що він у Києві. Його психологічно підбила війна, він нічого не хоче. Закинув свій канал, волонтерити не хоче, грати за ветеранів не хоче, навчатися на тренера чи менеджера також не хоче». «У нього, на мою думку, професійна депресія. Він не може себе знайти, не знає, що робити», – сказав Болотніков.

Наша довідка:

Арте́м Володи́мирович Міле́вський — колишній український футболіст білоруського походження, нападник. Рекордсмен за кількістю виступів за молодіжну збірну України. Срібний призер молодіжного чемпіонату Європи 2006 року. Найкращий бомбардир чемпіонату України 2009/2010. Майстер спорту України міжнародного класу.

Читайте також на volyn.com.ua:

= «Україна на останній хвилині матчу втратила перемогу над Іспанією (Відео)»;

= «Андрій Ярмоленко отримуватиме в київському «Динамо» 1 мільйон доларів на рік? (Відео)»;

= «Українка Джоан Фейбі Бежура «заколола» всіх суперниць і принесла нам 12-е «золото».

Реклама Google

Telegram Channel