Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Чому сьогодні всі квіти  розцвітають для волинянки Тетяни Бугайчук

З роси і води вам, ювілярко!

Фото Людмили ЯКИМЧУК.

Чому сьогодні всі квіти розцвітають для волинянки Тетяни Бугайчук

70 років сьогодні, 2 липня 2023 року, на щасливому життєвому календарі знаної у Волинському краї людини – Тетяни Павлівни Бугайчук із села Омельне, що на Ківерцівщині.

Свого часу, працюючи у владі та очолюючи впродовж півтора десятка літ редакцію, я часто по службі зустрічалася з Тетяною Павлівною як в Омельне (по розподілу обов’язків це теж була моя сільська рада), так і в Ківерцях чи на обласних заходах по місцевому самоврядуванню.

Народилась Тетяна Павлівна у селі Омельне, лідером громади якого через роки й сама стала, бо неодноразово цю важливу місію їй довіряли люди, обираючи сільським головою. 

Навчалась в Ківерцівському медичному училищі. Свою професійну діяльність розпочала фельдшеркою у сільському профілакторії. А у 1998 році була обраною на посаду сільського голови, де пропрацювала незмінно 16 років!

У 2015 пішла, як стверджують її рідні, на щасливу та заслужену пенсію.

 

 «На пам'ять приходять спогади по спільній роботі в органах місцевого самоврядування впродовж 2006 - 2015 років, - ділиться своїми спогадами цуманчанин Олександр Кобилан, який усі ті роки очолював велику селищну раду.

- Енергійна, працелюбна і цілеспрямована жінка, яка відзначалася ЛІДЕРСЬКИМИ якостями в характері. Вболівала за громаду, переймалась, щоб був порядок у спільному домі, а інфраструктурі об'єкти виглядали охайно і в них завжди зберігалося ТЕПЛО людських сердець. Людина, яка щедро ділиться досвідом і свої здобутки відносить на рахунок співгромадян...

 

 З ЮВІЛЕЄМ, шановна КОЛЕГО. Нехай зозуля накує многая літ в здоров'ї. Хай людська ПОШАНА буде вдячністю за багаторічну працю для підвищення ЯКОСТІ ЖИТТЯ своїх співгромадян».

Сьогодні, переконана, для неї звучатиме багато вітань зі святом, як від колишніх колег і керівників, так і від односельців. Адже не можна забути роки, віддані людям, у своєму селі, де й народилася, і в районі, своєю працею який прославляла. Та найбільшою радістю і любов’ю сповнені будуть нині вітання від найрідніших – діток, онуків, чоловіка Івана. До слова, скільки себе пам’ятаю серед когорти керівників сільських і селищних рад Ківерцівщини, усюди до міста її супроводжував на своєму авто саме чоловік нашої ювілярки – такий же простий, миловидний, завше усміхнений, з добрими й щирими очима, що випромінюють любов і щастя… Щастя скрізь і всюди бути поруч з коханою дружиною, турбуватися про неї та допомагати… А це, погодьтеся, ой як багато значить, коли жінка керівник – лідер громади!

 

 - Найголовнішим членом сім'ї всі вважають нашу бабусю – Бугайчук Тетяну Павлівну, - написала мені її внучка Іванка Бугайчук, яка нині працює в команді Артек-Буковель Іванка Бугайчук . Це ж про неї вчора пізно ввечері я розповідала на своїй фейсбук сторінці в матеріалі «ВСЕ В ЦЬОМУ ЖИТТІ ВІДБУВАЄТЬСЯ НЕДАРЕМНО...». Це саме Іванка вкотре спонукала мене не припиняти розповідати про людей нашого краю, бо після її щирих слів компліментів таки не можна поступити інакше в ті хвилини власних сумнівів…

 

 

 - Для всієї нашої родини бабуся дуже близька та рідна людина. Незважаючи на те, що була дуже зайнята на роботі, вона зуміла бути доброю дружиною та дбайливою мамою. Для нас, онуків, - це найдобріша бабуся на світі! – із такою ніжністю і любов’ю розповідає Іванна.

І я переконана, що ті, хто знає Тетяну Павлівну, ще так багато зможуть повідати нам про чарівну жінку-ювілярку.

 

 

 - Найперше слово, яке пестить слух до кінця життя. Найніжніші й дбайливі руки. Найдобріше і чуйне серце… У День народження хочемо побажати Вам, Матусю, справжнього щастя, довгих років життя, відмінного, міцного здоров'я. Нехай по щічках Ваших ніколи не біжать сльози, а в грудях горить гордість за нас, Ваших дітей.

Двоє дітей - Мирослава та Віталій у подружжя Бугайчуків. П’ятеро онуків - Іванка, Ірина, Павло, Данило, Вікторія та маленька правнучка Вероніка – то найбільше й найкоштовніше Господнє їм благословення у житті! І родина має щасливе поповнення!

«Моя дорога тещо! Хочу висловити свою вдячність та повагу до Вас. Ви не просто теща для мене, ви замінила мені маму і завжди були поруч, коли мені це було потрібно.

Ваша працьовитість та наполегливість завжди були для мене прикладом. Я дивуюся Вашій мужності та завжди позитивному погляду на життя, незважаючи на всі його виклики. Хочу особливо подякувати Вам за те, що Ви виховали таку чудову жінку - мою кохану дружину.

Бажаю Вам здоров'я, сили та добробуту. Нехай цей день буде яскравим та радісним, а кожен наступний день принесе щастя та благополуччя! З любов'ю та повагою, Віктор», - такі слова таки треба добряче заслужити у людини, яка теж поповнила родину Бугайчуків і продовжує її прекрасний Рід!

«Таня, Тетяна Павлівна - це дивовижна жінка. Це людина з великим серцем і відкритою душею. Дякую Богу, що у свій час вона стала коханням, а згодом дружною мого дорогого брата. Йому пощастило і нам теж. Для мене вона як сестра, як подруга, дуже близька і дорога мені людина. Вміє вислухати, порадити, допомогти.

Її любові і доброти вистачає на усіх: дітей, онуків, сусідів. А от себе в цій круговерті життя вона якнайменше шкодує… Тож нехай Боженька дарує їй побільше здоров‘я, душевного спокою, мирного неба. Любові, взаємної любові від усіх нас. Любимо, поважаємо, цінуємо, цілуємо і обіймаємо», - такими словами відгукується сестра чоловіка - Таня.

До вервечки ювілейних вітань я щиро додаю й свої слова вдячності Вам, Тетяно Павлівно, за те, що Ви є у нас така! За те, що вчили й мене як треба піклуватися про людей, служити справі свого життя, віддаватися сповна й професійно та сумлінно виконувати все, що доля нам посилає. Добра, лагідна, завше усміхнена…

Ви лише погляньте на щасливі сяючі обличчя цих красивих і мудрих Тетяни та Івана! Яке тепло, любов, щастя, вірність, підтримку одне одному, піклування й повагу вони випромінюють! І все це несуть у сім’ю, родину, громаду – усім тим, хто з ними поруч… Або мав щастя знати, працювати разом, збагачуватися їхніми людськими щедротами!

ІЗ ЮВІЛЕЙНИМ ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, ДОРОГА Й ШАНОВНА ТЕТЯНО ПАВЛІВНО!

З повагою Людмила ЯКИМЧУК.

А в дарунок нехай лине пісня. 

Читайте також: «Зеленський і Залужний яскравим відео привітали побратимів з Днем Військово-Морських Сил (Відео)».

Реклама Google

 

 

Telegram Channel