Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Подякував за те, що Ахметов сказав про нього: «Щоб я більше не бачив цього тренера»?

Се ля ві...

Фото із сайту sport24.ua.

Подякував за те, що Ахметов сказав про нього: «Щоб я більше не бачив цього тренера»?

Колишній тренер «Шахтаря» Ігор Йовічевич, який привів «гірників» до чемпіонства, попрощався з донецьким клубом

Виявляється, хорватський спеціаліст уже знайшов собі новий клуб.

«Добрий день. Напевно, ви вже знаєте, що пару днів назад я очолив футбольний клуб «Аль-Раед» у Саудівській Аравії. Дуже цікаві життєві шляхи і доля, бо минулого року жоден іноземний тренер не хотів прийняти «Шахтар» в умовах війни. Я з тренерським штабом прийняв рішення – і це був найкращий крок у моїй кар’єрі.

Дякую вам, пацани. Бажаю клубу та новому тренерському штабу успішного сезону, хорошого виступу у Лізі чемпіонів та ще раз здобути титул УПЛ. Ви дуже хороша команда, я буду щирим вболівальником. Раз «Шахтар», назавжди «Шахтар». Я поїхав з України, але Україна ніколи не може вийти з мого серця. Люблю вас, Слава Україні!» – написав Йовічевич в інстаграмі.

Як відомо, журналіст Михайло Співаковський розповів, чому президент «гірників» Рінат Ахметов вирішив відправити у відставку наставника команди Ігоря Йовічевича. На своєму YouTube-каналі ТаТоТаке Співаковський заявив, що доля Йовічевича вирішилась у матчі 1/8 фіналу Ліги Європи проти «Феєнорда». Поразка (7:1) розлютила Ахметова, що змусило його прибрати весь тренерський штаб.

«За моєю інформацією, момент поразки від «Феєноорда» був радикально переламний. Він просто сказав… Зрозуміло, що я не можу дати пряму мову, бо я її ніколи не чув і не почую. Але кажуть, що він сказав: «Що це таке? Мені все одно, де ми йдемо в чемпіонаті, за скільки ми продали Мудрика, який в нас склад і як людина збирала цю команду, щоб зі мною таке робили на європейській арені? Все, щоб я не бачив цього тренера, цей тренерський склад.

Скільки часу намагались вмовити його передумати, а потім був невиразний період в УПЛ, всі ці +1 над «Минаєм» та іншими клубами з нижньої частини турнірної таблиці. Але цей момент його тригернув. Це було максимально задовго», – сказав Співаковський.

Читайте також:

= «У селищі на Волині можна пограти гігантські шашки»;

= «Українки отримають 100 тисяч євро призових (Відео)»;

= «Фірма Героя України продає пальне російським окупантам (Відео)».

Реклама Google

Telegram Channel