Курси НБУ $ 41.31 € 44.71
Артпростір «Модуль тимчасовості» відкрився у Луцьку

У  «Модулі тимчасовості» представили роботи 28 митців з 10 країн світу.

Фото Суспільне.

Артпростір «Модуль тимчасовості» відкрився у Луцьку

«Модуль тимчасовості» – виставковий артпростір, у якому представлена експозиція з полотнами, скульптурами, інсталяціями та аудіовізуальними творами відкрився у Луцьку

Модульну споруду розташували на Театральному майдані.

Про це розказала Суспільному організаторка проєкту Елеонора Костючок.

 

 Виставка відбувається у двоповерховій конструкції площею 417 квадратних метрів, створеній з 27 металевих морських контейнерів, – розповідає співзасновник громадської організації «Алгоритм дій» Адам Харлампович. З його слів, символізм цього простору в тому, що контейнери виготовлені на тих підприємствах, яких вже немає.

У  «Модулі тимчасовості» представили роботи 28 митців з 10 країн світу, – каже Елеонора Костючок. З її слів, значна частина робіт митців вперше представлені в Україні. Розказує: виставка уже побувала в Києві й Дніпрі.

 

 У Києві артпростір «Модуль тимчасовості» відвідали 30 тисяч людей, в Дніпрі – вісім тисяч, – каже Адам Харлампович, – зібрали сім з половиною мільйонів гривень. Виручені гроші спрямують на відновлення культурних об’єктів, які зруйновані внаслідок російської агресії в Україні, а деякі роботи продадуть на аукціоні згодом.

Враженнями від виставки з Суспільним поділилася відвідувачі.

У Луцьку виставка експонуватиметься місяць, працюватиме у будні й у вихідні. Адам Харлампович каже: далі експозиція попрямує або до Львова або в Париж.

Реклама Google

Telegram Channel