Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Оренда авто в Києві – комфортне пересування та безпека

Фото: rental.ua.

Оренда авто в Києві – комфортне пересування та безпека

Пересування на власному автомобілі відкриває для людини свободу дій, комфорт та безпеку

Особливо переваги особистого транспорту можна оцінити у випадках, коли доводиться пересуватися столицею України або загалом великими містами з мільйонним населенням. Поїздка в чуже місто власним автомобілем не завжди виходить, тому доводиться орендувати авто за фактом приїзду, що доповнюється великим набором плюсів та комфортом у вирішенні справ.

Примітно, що в оренду можна взяти велику кількість транспорту на вибір. Доступні великі позашляховики, невеликі легковики в кузові седан або універсал, а також електрокари і навіть мікроавтобуси. Тому оренда авто в Києві – це чудовий інструмент ще й для тест-драйву, коли хочеться придбати авто, але є сумніви. При аналізі асортименту завжди можна взяти в оренду конкретну марку та модель автомобіля, а не загалом обирати клас транспорту.

Переваги компанії RENTAL

Асортимент автомобілів включає велику кількість марок та моделей. Під час їх оцінки слід вивчити такі параметри:

 

  • об'єм та тип двигуна;

  • механічна чи автоматична КПП;

  • наявність кондиціонера та великого багажника;

  • передбачувана витрата палива;

  • точна ціна, залежно від терміну оренди;

  • наочні фотографії автомобіля.

 

За допомогою системи фільтрів можна вказати додаткові особисті критерії та запити на вибір, а також скористатися консультаціями від менеджерів. Також є можливість орендувати мікроавтобуси, якщо потрібно вирушити на корпоративне свято, день народження або здійснити трансфер групи туристів.

 

Лояльні ціни без додаткових комісій та платежів. Вартість заздалегідь фіксується у договорі. Є можливість завчасно вибрати автомобіль та вказати потрібні дати оренди, щоб у такий спосіб забронювати для себе транспорт. Чим довша оренда, тим нижча ціна, що є актуальним для юридичних осіб або вирішення робочих питань у столиці України.

Додатковий сервіс

Менеджери працюють цілодобово і без вихідних днів, до того ж у процесі оренди можуть виникати різні питання, зокрема технічні. Служба допомоги також працює цілодобово, якщо в автомобілі сів акумулятор, щось зламалося, пробилося колесо тощо.

Крім фактичної оренди є послуга доставки автомобіля на адресу, тобто клієнт, перебуваючи вдома чи офісі, може отримати автомобіль у себе під дверима. Це вкрай зручно, якщо немає часу та бажання добиратися до офісу компанії. Ще одна пропозиція для зайнятих людей – оренда автомобіля із водієм.

Реклама Google

Telegram Channel