Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Перед матчем-відповіддю у Греції «Дніпро-1» отруїли? (Відео)

Гол, який Артем Довбик забив вчора грекам у стилі Дієго Марадони, був його останнім за «Дніпро-1»? Адже форварда сватають в іспанську «Жирону».

Фото із сайту sportarena.com.

Перед матчем-відповіддю у Греції «Дніпро-1» отруїли? (Відео)

Хоч грецька сторона заперечує всі звинувачення

Ввечері 1 серпня в Афінах пройшов матч-відповідь 2-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів між «Панатінаїкосом» та «Дніпром-1».

Перша гра на умовно домашньому полі у словацькому Кошиці завершилася поразкою дніпрян (1:3). У другому матчі в Афінах зафіксовано нічию (2:2), і протистояння завершилося на користь «Панатінаїкоса».

Найкрутіший момент у грі трапився 23-й хвилині, коли нападник української команди вирішив усе взяти у свої руки. Суперники, таке враження, не вірили, що Артем зможе самотужки протягнути м'яч аж до їхнього воротарського майданчика. А він хіграв як уславлений Дієго Марадона.

 

На жаль, грецький «Панатінаїкос» вийшов  далі у 3-й раунд ЛЧ на французький «Марсель», за який виступає український хавбек Руслан Маліновський.

Ліга чемпіонів. 2-й раунд кваліфікації. Матч-відповідь, Афіни, 1 серпня. Панатінаїкос (Греція) – Дніпро-1 (Україна) – 2:2 (1:0 – Шпорар, 15 хв.; 1:1 – Довбик, 23; 1:2 – Сарапій, 54; 2:2 – Шпорар, 69).

Головний тренер СК «Дніпро-1» Олександр Кучер дав прес-конференцію після матчу кваліфікації Ліги чемпіонів проти грецького «Панатінаїкосу» (2:2, перший матч – 1:3):

– Чи правда, що перед грою в команді було отруєння? – запитали в тренера.

– Так, у нас минулої вночі отруїлися одразу 8 футболістів і 7 працівників з персоналу клуба. Вони не спали всю ніч. Деяким ще було погано в роздягальні, і вони виходили на другий тайм. Крім того, захиснику, котрого ми замінили у другому таймі, теж було погано. Він вже не міг грати далі. Сьогодні на полі було багато гравців, котрі були отруєні.

(«Панатінаїкос» заперечує звинувачення «Дніпра-1» у причетності до отруєння гравців і членів персоналу українського клубу. Про це повідомляють грецькі ЗМІ.

Представники «Панатінаїкоса» сьогодні на ранковій зустрічі учасників матчу з делегацією УЄФА заявили, що підтримують «Дніпро-1» і готові зробити все необхідне в цій ситуації. Також представники грецького клубу стверджують, що запропонували «Дніпру-1» такі ж продукти, які пропонували іншим своїм суперникам. – Ред.).

– Яке у вас враження від обох ігор?

– Можу сказати, що це протистояння ми програли у першому таймі першого матчу, тому що другий тайм першої зустрічі і сьогоднішній матч показали, що ми здатні на більше, і ми можемо грати з такими командами, як «Панатінаїкос». Сьогодні мені хлопці сподобалися, сподобалося те, як вони грали. На передматчевій пресконференції я казав, що ми повинні сьогодні показати, що ми – українці, і я вважаю, що вони сьогодні це довели. Вони гідні того, щоб називатися українцями. Вони молодці, я їм дуже вдячний за цю гру.

Тож тепер «Дніпро-1» зіграє проти «Славії» із Праги у кваліфікації Q3 Ліги Європи, матчі пройдуть 10 та 17 серпня.

Перша гра відбудеться в Чехії, а гра-відповідь – на умовно домашній арені дніпрян у словацькому Кошиці.

Читайте також: «Світ тісний: голова федерації біатлону Волині зустрів на фронті колегу-спортсменку».

Реклама Google

Telegram Channel