Курси НБУ $ 39.62 € 42.75
Передали сина «вихователю», а забрали з моргу тіло: в сумнівному літньому таборі сталося непоправне

Літній табір не надав правоохоронцям жодного документа щодо своєї діяльності.

Фото ілюстративне / poltavawave.com.ua.

Передали сина «вихователю», а забрали з моргу тіло: в сумнівному літньому таборі сталося непоправне

Через недбалість вихователя в літньому таборі в селі Обухівського району втонув 10-річний хлопчик

Сама установа жодних дозвольних документів на свою діяльність в поліцію не надала. Про це повідомив голова Національної поліції в Київській області генерал Андрій Нєбитов, пише УНН.

«Батьки знайшли перше ліпше оголошення про дитячий табір, на вулиці передали сина «вихователю», а вчора приїхали в морг забрати тіло свого 10-річного Івана», - повідомив генерал.

Так закінчилось купання дітей в селі Ходосівка на території престижного комплексу відпочинку. Як виявилось, саме сюди тренер привів купатись 8 хлопчиків. В результаті, з води вийшло тільки 7 дітей, труп ще однієї дитини витягнули з дна водолази, повідомив Нєбитов.

За словами очільника Національної поліції в Київській області, тренер, який відповідав за життя вихованців нині затриманий.

«За залишення в небезпеці, що мало смертельні наслідки для дитини, 36-річному «вихователю» загрожує до 8 років позбавлення волі», - проінформував він.

«Шокує те, що літній табір і досі не надав правоохоронцям жодного документа щодо своєї діяльності. І ця сумнівна установа, і самі батьки порушили всі правила безпеки та поки не трапилась біда, чхати хотіли на ризик для життя дитини», - додав Нєбитов.

Читайте також: Пішов купатися: у річці на Волині втопився молодий чоловік.

Реклама Google

Telegram Channel