Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Врятували собаку, яку переїхав трактор: після пережитого дівчинка з Волині стала ветеринаром

За понад три десятки літ було чимало історій з порятунку тварин і допомоги їм.

Фото: Держпродспоживслужба Волині.

Врятували собаку, яку переїхав трактор: після пережитого дівчинка з Волині стала ветеринаром

Такий випадок пригадує завідувачка Устилузької дільничної лікарні ветеринарної медицини Володимирської районної державної ветлікарні Тетяна Власюк.

Тетяна Микитівна працює у ветеринарній службі вже 36 років. За цей час зарекомендувала себе, як професіонал своєї справи та знаючий спеціаліст ветеринарної медицини.

Про це повідомляє Держпродспоживслужба Волині.

Тетяна Власюк народилась 29 вересня 1967 року в селі Ставки Турійського району Волинської області в сім’ї колгоспника. Батько з самого дитинства прищеплював їй любов до тварин. Тож, обираючи професію, вирішила, що буде ветеринаром. У 1987 році закінчила Рожищенський зооветеринарний технікум за спеціальністю ветеринарний фельдшер. Того ж року прийшла на роботу на посаду ветфельдшера в Устилузьку дільничну лікарню ветеринарної медицини. З 1996 року й понині – обіймає посаду завідуючої Устилузької ветлікарні.

Тетяна Микитівна користується авторитетом у місцевого населення, як професіонал і просто людина, яка любить свою роботу, завжди знаходить час, аби зарадити чужій біді.

За понад три десятки літ було чимало історій з порятунку тварин і допомоги їм.

Лікарка пригадує випадок, коли в одному з сіл, собаку переїхав трактор. Власник тварини був у розпачі, а його засмучена маленька донька ні на мить не відходила від свого чотирилапого друга.

Приїхавши за викликом, Тетяна Микитівна надала симптоматичне лікування тварині, зробила хірургічне втручання і пес – вижив! Господарі були неймовірно вдячні лікарці. Тетяна Власюк досі пам’ятає, яким обнадійливим поглядом дивилася на неї дівчинка, яка весь час сиділа біля собаки, і як вона була вдячна за порятунок її чотирилапого друга. А потім дякувала при кожній зустрічі. Згодом ця дівчинка пішла навчатись на ветеринарного лікаря. Нині вона хороший фахівець своєї справи й успішно працює на ветеринарній ниві.

Реклама Google

Telegram Channel