Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
... А сокровенний день Анна стрічає в рідній Україні

З роси Вам і води, імениннице!

Фото з домашнього архіву Анни КОМПАНІЄЦЬ.

... А сокровенний день Анна стрічає в рідній Україні

Сьогодні, 11 серпня, день усміхнувся життєрадісним ювілеєм до вродливої жінки, менторки комуни Відовре в Данії, найкращої в світі берегині своєї сім’ї і родини Анни КОМПАНІЄЦЬ. Війна не в силі була зупинити Анну з її мрією зустріти своє сокровенне свято в Україні

-Бо на Батьківщині цього дня квіти для мене розцвітуть найгарніше, люди усміхнуться найщиріше. Я надихаюся рідними світанками, нарозмовляюся рідною мовою, а найголовніше, побачу отчий дім, родину, Україну!  Бо я ж просто українка, україночка,» - казала іменинниця ще недавно в Копенгагені, а напередодні знакової дати вирушила у наймиліший серцю Бориспіль на Київщині.

 

 Мине ще два дні, й 13 липня виповниться 30 років, як Анна приїхала в Данію і відтоді вдячно називає її своєю другою батьківщиною. Так далеко від рідного дому тоді ще зовсім юну Аню покликало кохання. І вона ні про що не жалкує, бо протягом 30 літ зі своїм Ігапом почувається найщасливішою жінкою в світі.

 

 Серпень воістину вирішив щороку дарувати свої найгарніші самоцвіти цій сім’ї, бо числа 27 Анна і Ігап відзначатимуть своє перлинне весілля. Протягом 30 років шлюбу діамантами подружжя стали син Газі, донька Анастасія й зять Кевін. А ще внучата – чотирирічна Ванесса й трирічна Меліна. Усі вони обожнюють своїх красивих і мудрих батьків, бабусю й дідуся, а в день перлинного весілля бажатимуть своїм найдорожчим сонячних радістю днів на довгій сімейній дорозі.

 

 Дорога імениннице! Ми щиро вітаємо Вас із усіма знаковими подіями й бажаємо Вам міцного-міцного здоров’я і Божої любові. Ви жінка ніжної вроди, високої духовності, вродженої інтелігентності. Водночас Ваша вдача сильна, слово міцне, рішення вольові.

 

 

 У Данії Ви з гідністю живете за її законами і традиціями, не втомлюєтеся допомагати співвітчизникам, які знайшли в цій країні прихисток від війни, і водночас не перестаєте до сліз щиро любити рідну Україну. Будьте доброю, відвертою, жіночною, стильною, усміхненою і готовою допомогти -  такою, якою ми Вас знаємо, цінуємо, поважаємо! А головне, зичимо Перемоги й  миру нашій Україні Тоді всі ми будемо почуватися по-спражньому щасливими.

Ми бажаємо Божого благословення Вам, Вашій сім’ї і родині! З роси Вам і води, хороші люди!

Щиро друзі з Данії і газети «Волинь».

А в дарунок нехай звучить пісня.

Читайте також: «На відкриття мистецької галереї у курортне волинське село приїхав народний артист».

Реклама Google

 

Telegram Channel