Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Волинянка залишилася без житла і без грошей

А такою заманливою була пропозиція...

Фото із сайту vechirniy.kyiv.ua.

Волинянка залишилася без житла і без грошей

Ошуканець зав’язав із нею переписку і таки переконав чергову жертву перерахувати йому начебто аванс

Та найперше жителька с. Печихвости Горохівської територіальної громади Луцького району знайшла потрібне їй оголошення про оренду квартири в Луцьку на сайті OLX.

Начебто власник помешкання не забарився хитро відписати їй. Мовляв, здача житла є актуальною, але черга є настільки довгою, що аби бути першою в ній, клієнтка має перерахувати авансом 2500 гривень.

На прохання показати бодай через телефон документи на квартиру, дурисвіт мав на всяк випадок байку про те, що він у  закордонному рейсі. Та, мабуть, найпереконливіше для порядної людини прозвучала фраза на кшталт: «У мої сорок років не личить брехати».

Ця прикра історія мала банальне закінчення: від зустрічі злочинець відмовився, бо, мовляв, «застряг» на кордоні, а тільки-но довірлива перерахувала вказану суму, паскудник заблокував номер абонентки в своєму телефоні.

За вказаним ним адресом на проспекті Волі квартира, звісно, в оренду не здавалася. Сусіди розповіли обманутій, що її власники наразі живуть за кордоном, але наміру здавати житло в оренду не мали.

Історія має бути повчальною, бо оренди житла напередодні Першовересня потребують багато студентів.

Працівники відділення поліції №2 (м. Горохів) Луцького районного управління поліції ГУНП України у Влинській області вже вкотре застерігають усіх від подібного спілкування й закликають бути якщо йдеться про гроші.

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.

Читайте також: «Село на Волині встелили квітами: громада прощалася з 23-річним Героєм (Фото)».

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel