Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
В прикордонному містечку на Волині відкрили Алею Слави

Фото сайту Устилузької територіальної громади.

В прикордонному містечку на Волині відкрили Алею Слави

Вчора, в  День пам’яті загиблих захисників України, увічнили п‘ятнадцять полеглих Героїв. Ще чотири меморіальні дошки встановлять згодом

Відтепер, устилужани та гості цього містечка мають можливість вклонитися подвигу загиблих Героїв – мешканців Устилузької громади, які полягли на полі бою в період 2014 – 2023 років.

Символічно, що Алея Слави розмістилася поруч біля пам’ятника «Полеглим за волю України» - як свідчення продовження звитяги і мужності українців – патріотів, які поклали своє життя на вівтар незалежності України.

На урочистому відкритті до присутніх звернулися Устилузький  міський голова Віктор Поліщук та директор ТЗОВ «П’ятидні» Валерій Діброва, який з перших днів війни є активним волонтером, надає значну допомогу ЗСУ.

Дружина загиблого військового Віктора Сіжука,  який загинув під час виконання бойового завдання біля міста Бахмут Донецької області 14 лютого 2023 року, Наталія зворушливо висловила вдячність тим, хто дивиться тепер на своїх земляків з портретів, а також їхнім родинам, у душах яких – незагойна рана.

Рідні та близькі Героїв, устилужани вшанували пам’ять полеглих хвилиною мовчання і поклали квіти до символічної могили «Полеглим за Волю України». Священники освятили Алею Слави й відслужили молебень за полеглими воїнами.

Роксолана Вишневич

Читайте також: Запрацював сайт пам’яті Героїв з Нововолинська.

Реклама Google

Telegram Channel