Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Сьогодні у волинський Горохів звідусіль линуть вітання волонтерові Віталієві Гладуну

З роси і води Вам, імениннику!

Фото Леся Влашинець.

Сьогодні у волинський Горохів звідусіль линуть вітання волонтерові Віталієві Гладуну

Найбільше вдячності і щирих побажань з нагоди 47-річчя линуть до волонтера-легенди Волині з фронту

Віталій Володимирович у рядах патріотів, які воюють за Україну, з 2014 року. Відтоді його не потрібно відрекомендовувати на передовій. Скільки вантажів відправив відтоді на лінію вогню, не рахує, мовлячи: «Хіба потрібно перечислювати те, що даєш і робиш для рідної країни від щирого серця».

Друзі Віталія Володимировича – це тисячі бойових побратимів. Задля них від об’єднав навколо Горохівської районної спілки учасників АТО «Щит» сотні волонтерів України, земляків, які живуть за кордоном. Йому вірять, йому довіряють, з ним радяться, на нього надіються й у ньому ніколи не розчаровуються.

Завдяки жертовності Віталія Гладуна і його повазі до друзів у фронту є непереможним тил. Його справа рятує життя солдатам, слово цього інтелігента з шанованої на Горохівщині родини ніколи не розходиться з ділом, а ще завдяки йому і очолюваній ним волонтерській команді газету «Волинь» читають захисники на всіх фронтах.

Шановний імениннику! Дякуємо Вам за дружбу і щиро бажаємо, щоб здійснилася наша одна на всіх найгарніша мрія: нехай Україна переможе і додому повернуться всі, хто визволяє її. Здоров’я Вам міцного, радості від чудових синів, щастя в многолітті з чарівною дружиною Тетяною під Зорею Божого благословення! З роси Вам і води, імениннику!

З повагою, друзі з газети «Волинь».

А в дарунок нехай звучить пісня.

Читайте також: «Жителі Горохівщини закликають долучитися до збору коштів на авто для молодого земляка».

Реклама Google

Telegram Channel