Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Школярів у Рожищенській громаді возитиме новий автобус

Фото Рожищенської міськради.

Школярів у Рожищенській громаді возитиме новий автобус

Громада отримала транспорт для підвезення дітей

Перша партія шкільних автобусів торгівельної марки ЗАЗ, які придбали за рахунок державної субвенції та співфінансування з місцевих бюджетів, прибула на Волинь.

Три нові автобуси одними з перших отримали громади, у яких з початком навчального року залишалося актуальним питання підвезення школярів до навчальних закладів через вилучення автобусів для потреб військових та проведення оптимізації освітньої мережі. Це Рожищенська, Локачинська та Підгайцівська громади, йдеться на сайті Рожищенської міськради.

4 вересня начальник Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко вручив ключі від шкільних автобусів начальнику гуманітарного відділу Рожищенської міської ради Ігорю Кузаві та представникам двох інших громад, і автобуси поїхали до місць призначення.

«Продовжуємо працювати для наших дітей – для майбутнього України. І нехай нові автобуси забезпечують учасникам освітнього процесу комфортні та безпечні поїздки до закладів освіти!», – наголосив Юрій Погуляйко.

Як зазначив очільник освітньої галузі громади Ігор Кузава, приємно, що в умовах війни влада всіх рівнів виконує свої завдання, забезпечуючи підтримку учасників освітнього процесу. З бюджету громади передбачено співфінансування в сумі 3 мільйонів гривень на закупівлю двох шкільних автобусів, тому чекаємо на отримання ще одного задля забезпечення комфортного підвезення школярів.

Читайте також: На Волинь прийшло лагідне тепло: синоптики дали свіжий прогноз погоди.

Реклама Google

Telegram Channel