Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Володимирі виплатять допомогу: кого це стосується

Комісія погодила виділення 40 громадянам виплати на загальну суму 105 тисяч гривень.

Фото: facebook.com.

У Володимирі виплатять допомогу: кого це стосується

6 вересня відбулось засідання комісії з соціальних питань під головуванням керуючого справами Ірини Лошенюк, на якому було розглянуто вісім питань порядку денного

За результатами розгляду звернень мешканців громади щодо призначення їм одноразових грошових допомог, комісія погодила виділення 40 громадянам виплати на загальну суму 105 тисяч гривень.

Про це повідомляє Володимирська міська рада.

Підтримали члени комісії призначення одноразової грошової допомоги на лікування рідних та близьких 11 громадянам на загальну суму 46 тисяч гривень, а також виплату одноразової грошової допомоги на поховання трьох громадян на суму 3 тисячі 308 гривень

Двом мешканцям громади, які звернулись щодо надання фінансової підтримки важкохворим та онкохворим дітям віком до 23 років, буде виплачено допомогу на загальну суму 20 тисяч гривень.

Розглянувши подання начальниці управління соціальної політики Наталії Голюк, КП «Полігон» будуть відшкодовані кошти за фактично надані послуги з організації та проведення поховання одного мешканця громади на суму 5 тисяч 735 гривень.

За іншим поданням, щодо відзначення з нагоди 90-річного та 95-річного ювілею старожилів та почесних громадян Володимир-Волинської міської територіальної громади, виплатять допомогу 17 таким ювілярам на загальну суму 17 тисяч гривень.

Ще одне подання стосувалось надання грошової допомоги з нагоди дня народження дітей та батьків загиблих (померлих), зниклих безвісти військовослужбовців, які брали участь в АТО/ООС, відбитті військової агресії російської федерації проти України. Буде виплачено 19 тис. грн дев’ятнадцяти громадянам.

Також прийнято рішення щодо видачі продуктових наборів 41 особі з інвалідністю І групи, а також 13 громадянам, які потрапили у складні життєві обставини.

Читайте також: Українці отримали понад мільярд гривень на ремонт пошкодженого житла.

Реклама Google

Telegram Channel