Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Кого Сергій Ребров заявив на матч проти Англії (Відео)

О 19:00 тримаємо за наших кулаки!

Фотоколаж із сайту football24.ua.

Кого Сергій Ребров заявив на матч проти Англії (Відео)

Сьогодні о 19-й годині у польському Вроцлаві на стадіоні «Тарчинськи Арена» збірна України грає проти чинного віцечемпіона Європи

– Що скажете про найближчих суперників нашої національної збірної – Англію та Італію? – запитали на передодні сьогоднішнього матчу у головного тренера львівських «Карпат» Мирона Маркевича

– Команди дуже і дуже непрості, але потрібно постаратися і взяти очки. Дві нічиї були б дуже хорошим результатом. Мені здається, що з Англією нашій збірній буде простіше грати, адже англійці вже набрали очки. З Італією буде важче – їм конче потрібно перегравати збірну України.

– Чи можуть бути сюрпризи від команди Сергія Реброва для таких іменитих збірних?

– Можуть, чого ж ні? Потрібно виходити і грати. Сергій Ребров недавно очолив збірну, але футболісти, практично, ті ж самі, які грали і за Шевченка, і за Петракова. Не бачу якихось серйозних проблем з тим.

Стала відома заявка збірної України на сьогоднішню гру: 

1. Георгій Бущан, 2. Юхим Конопля, 3. Богдан Михайліченко, 4. Сергій Кривцов, 5. Сергій Сидорчук, 6. Тарас Степаненко, 7. Андрій Ярмоленко, 8. Георгій Судаков, 9. Роман Яремчук, 10. Михайло Мудрик, 11. Артем Довбик, 12. Анатолій Трубін, 13. Ілля Забарний, 14. Віталій Буяльський, 15. Віктор Циганков, 16. Віталій Миколенко, 17. Олександр Зінченко, 18. Владислав Ванат, 19. Денис Попов, 20. Єгор Назарина, 21. Олександр Караваєв, 22. Микола Матвієнко, 23. Андрій Лунін.

З тих футболістів, які зараз перебувають у таборі збірної України, до заявки не потрапили Олександр Тимчик, Олександр Зубков та Олександр Піхальонок.

Орієнтовний склад сайту sport.ua збірної  України: Бущан, Караваєв, Матвієнко, Забарний, Миколенко, Степаненко, Зінченко, Циганков, Мудрик, Ярмоленко, Довбик.

У першому поєдинку проти англійців – у рамках стартового туру відбору на Євро-2024 - українці зіграли 26 березня. І поступилися 0:2. М'ячі на рахунку Кейна та Сака.

У тому поєдинку діями гостей керував Руслан Ротань. А ось наступні дві гри – проти Північної Македонії та Мальти – національну збірну України виводив уже «постійний» головний тренер – Сергій Ребров, під керівництвом якого «синьо-жовті» здобули дві перемоги і з шістьма очками посідають друге місце у групі.

Відбір до Євро-2024. Турнірна таблиця групи С:

Збірна Ігри Виграші Нічиї Поразки М’ячі Очки
1. Англія 4 4 0 0 15:1 12
2. УКРАЇНА 3 2 0 1 4:4 6
3. Італія 2 1 0 1 3:2 3
4. Пн. Македонія 3 1 0 2 4:11 3
5. Мальта 4 0 0 4 1:9 0.

Англійців не можна назвати зручним суперником для нашої національної команди. Опоненти зустрічалися дев'ять разів, і лише один раз «синьо-жовті» здобули перемогу (у вже далекому 2009 році). Британці здобули шість перемог, ще два матчі завершилися внічию (обидва – у відборі на ЧС-2014). Відчутна перевага у англійців і за різницею забитих-пропущених м'ячів – 15:3.

Англія – незаперечний фаворит у грі проти України. І ця теза підтверджується не лише букмекерами та статистикою протистоянь, а й нинішнім станом справ. Рівень команди «трьох левів» – і командний, і особливо індивідуальний – значно вищий за відповідні показники «синьо-жовтої» збірної. Але, як зазначив Олександр Караваєв, на фаворитизм Англії ми маємо і свої козирі – «героїзм і єдність».

Прямая ТБ-трансляція – Суспільне – 19:00.

Читайте також: «Ребров не розраховує на Ярмоленка у матчі проти Англії? (Відео)».

Реклама Google

Telegram Channel