Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
У Луцьку святкують День міста (Фото)

Було весело.

Фото Луцької міськради.

У Луцьку святкують День міста (Фото)

Відбулися патріотичні виступи, майстер-класи, артлокації та інтерактиви для дітей

 Сьогодні, 9 вересня, з нагоди Дня міста на площі Героїв Майдану відбувся сімейний інтерактивний захід «Кольорова палітра Луцька».

“Кольорова палітра Луцька” просто неба: патріотичні виступи, майстер-класи, артлокації та інтерактиви для дітей з нагоди Дня міста


Організатори — управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради у співпраці громадськими організаціями та партнерами, підготували низку цікавих заходів для школярів та малечі. Це — патріотичні вокальні виступи, зустрічі з дитячими творчими колективами, показові виступи школи капоейри «Rabo de Arraia», розважальні анімаційні програми, майстер-класи, мульттерапія від дитячо-юнацької телестудії, інтерактиви та розваги, ігровий простір від Rotary Klub Lutsk Luchesk, артлокації для найменших та багато іншого, йдеться на сайті Луцької міськради.

 
 
 
 
 
 
 
 

Привітала присутніх заступник міського голови Ірина Чебелюк. «Ми відзначаємо сьогодні День народження нашого рідного Луцька, попри війну, — це сторінки нашого життя та нашої історії. Завдяки захисту Збройних сил України, ми маємо можливість знаходитись сьогодні тут, у відносній безпеці, вчити наших діток та розвивати їх. Адже у кожного свій фронт: хтось навчає, лікує, волонтерить, хто працює в сфері виробництва, хто просто мама. Вітаю усіх з Днем міста, бажаю якнайшвидшої перемоги, мирного неба, благополуччя та Божої опіки кожній родині», - зазначила Ірина Чебелюк.

 
 
 
 

До слова, під час заходу відбувався збір коштів для підтримки Збройних сил України.
 

 
 
 
 

Читайте також: Нас не здолати: Луцьк замайорів синьо-жовтими кольорами.

Реклама Google

Telegram Channel