Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
Природний газ за вигідними тарифами для вашого підприємства: які пропозиції можна знайти

Фото: tepla.com.ua.

Природний газ за вигідними тарифами для вашого підприємства: які пропозиції можна знайти

Компанії, чия діяльність не пов’язана з віддаленою роботою, які займаються виробництвом або активно надають послуги, завжди потребують енергетичних ресурсів. Серед них – природний газ. Від нього залежить постачання тепла в холодну пору року або гарячої води в будь-який час. Усе це забезпечує елементарний комфорт і належні санітарні умови для тих, хто працює.

З іншого боку, природний газ варто розглядати і як виробничий ресурс, адже на багатьох підприємствах він залучається до технологічних процесів. У таких випадках, якщо припинити його постачання, робота компанії може бути паралізованою.

Особливості визначення ціни

Наразі монополії на енергетичному ринку нема, тому постачальників блакитного палива, які пропонують свої послуги, вистачає. Звичайно, непобутових споживачів цікавить ціна на газ для підприємств, але заздалегідь встановити її неможливо. Причина в тому, що вартість ресурсу знаходиться в тісному зв’язку з ринковою ситуацією й дуже реагує на неї. Вона може змінюватися кілька разів на день, тому прораховувати її немає сенсу.

Щоб у такій ситуації забезпечити максимально прозорі умови надання послуг, українська компанія «ТЕПЛА» знайшла своє рішення. Воно полягає в індивідуальному підході до кожного підприємства, яке хоче укласти угоду на постачання газу. Компанія не анонсує ціну за 1 м³ блакитного палива, але її представники опитують потенційного клієнта про особливість його бізнесової діяльності. Враховуються:

  • наявність певних технологічних операцій;

  • потреби в природному газі на добу, місяць, рік;

  • фінансові можливості споживача тощо.

За сукупністю отриманої інформації визначаються умови для складання договору щодо подальшої співпраці. Серед них індивідуальна ціна, яка діє у всіх тарифних планах. У процесі підготовки угоди враховуються вимоги Правил постачання природного газу в Україні, на які зобов’язані спиратися учасники ринку.  

Gas pipeline valve on a wall. Space for text. Gas pressure contr
 

Обирайте для себе найкомфортніші умови

Наразі в компанії «ТЕПЛА» діють такі тарифні плани:

  1. Т-Газ із ПСГ. Такий план дає змогу замовити природний газ на будь-який період із попередньою оплатою. Якщо виберете тариф, ви гарантовано отримаєте всі передплачені обсяги ресурсу, також не будете нести відповідальності за небаланси. З іншого боку, потрібно буде внести додаткову плату за відбір і зберігання.

  2. Т-газ «Власний бізнес». Такий тариф стане в пригоді для невеликих компаній та ФОПів, які споживають природний газ у межах 3 000 м³. Користувачам цього тарифу надається 100% толеранс.

  3. Т-газ «Крупний бізнес». Тарифний план, яким користуються великі підприємства. Компанії, що споживають від 3 000 м³ до 50 000 м³ природного газу належать до середнього бізнесу, а ті, що мають потребу в кількості ресурсу понад 50 000 м³, – до великого. Такі споживачі отримують зручні умови балансування й оплати.

Тарифи й терміни розрахунків обговорюються з персональним менеджером, який із вами зв’яжеться після того, як заповните заявку на сайті «ТЕПЛА».

Реклама Google

Telegram Channel