Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Українець викрав у сусідки черепаху та зварив із неї суп

За цей суп чоловік може сісти на 8 років.

Фото із сайту food.pibig.info.

Українець викрав у сусідки черепаху та зварив із неї суп

Цей випадок зафіксовано на Одещині

У Одесі чоловік викрав у сусідки черепаху та зварив з неї суп.

Про це повідомили у поліції Одеської області, інформує «Українська правда. Життя».

За словами правоохоронців, подія сталася ще у липні – в багатоквартирному будинку Хаджибейського району міста.

Коли 40-річний зловмисник був у спільній веранді з сусідкою, то побачив у ванночці 2 домашніх улюбленців жінки – червоновухих черепах. 

Він вирішив приготувати собі екзотичну страву, тому таємно викрав одну з тварин. Потім кухонним молотком розбив їй панцир, зварив і з’їв.

«Виявивши відсутність черепахи, потерпіла звернулася до працівників відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1, на території обслуговування якого сталася подія», – кажуть правоохоронці.  

Під час слідства поліцейські встановили особу, причетну до зникнення тварини, та всі обставини злочину, і вилучили речові докази.

Зловмиснику помідомили про підозру в таємному викраденні чужого майна, крадіжці в умовах воєнного стану, а також у жорсткому поводженні з тваринами за ч. 4 ст. 185  та ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу України.

«Відповідно до санкцій  вказаних статей, максимальне покарання, яке загрожує чоловіку – позбавлення волі на строк до восьми років. Слідство триває», – повідомила заступниця начальника слідчого відділення територіального підрозділу поліції Анастасія Черненко.

Читайте також: «На Рівненщині оголосили вирок школярці, яка ножицями замордувала кота».

Реклама Google

Telegram Channel