Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Як тренер «Шахтаря» прокоментував поразку від «Порту» – 1:3

Єдиний світлий промінець у грі – красива контраатака, яка завершилася чудовим ударом головою 19-річного легіонера донеччан з Венесуели Кевіна Келсі.

Фото із сайту uefa.com.

Як тренер «Шахтаря» прокоментував поразку від «Порту» – 1:3

Здається, нідерландському спеціалісту Патріку ван Леувену не довго залишилось бути на посаді головного тренера донецького клубу

Ще однієї такої поразки Ринат Ахметов навряд чи йому пробачить...

Ліга чемпіонів. Група Н. 1-й тур. «Шахтар» – «Порту» – 1:3 (0:1 – Галено, 8 хв.; 1:1 – Келсі, 13; 1:2 – Галено, 15; 1:3 – Таремі, 29). 

Відеоогляд.

«Вибір арени у Гамбурзі? Ви бачили повний стадіон, тому це було хороше рішення «Шахтаря» грати тут. Багато глядачів були зацікавлені у грі міжнародного рівня. Я задоволений локацією та фанатами, – заявив після фінального свистка Патрік ван Леувен (на фото). – Наскільки важким був шлях до Гамбурга? Як і будь-яка інша наша поїздка до тренувального центру за кордоном. Перетин кордону, там слід чекати, потрібно пройти паспортний контроль. Це зайняло деякий час до того, як ми дісталися аеропорту, щоб полетіти в Гамбург. Зрештою, різниця в часових поясах. Подорож зайняла 8–9 годин, а нормальним є переліт у 2–3 годині.

«Я думаю, що є різниця як у досвіді, але завжди є шанси». Фото із сайту www.dpa.de.
«Я думаю, що є різниця як у досвіді, але завжди є шанси». Фото із сайту www.dpa.de.

 Помилки команди? Я думаю, що є різниця як у досвіді, але завжди є шанси. Якби ми не робили помилок. Ні, я не кажу, що ми не пропустили б. Однак ми залишалися б довше у грі, це могло б надати більше віри футболістам. Ми зробили дуже хороший гол, зрівняли рахунок, але суперник забив ще раз занадто швидко

Чому Бондаренко та Криськів залишалися на лаві? Останніми тижнями потрібно було приймати рішення, це пов'язано з тим, що деякі гравці брали участь у матчах збірних. Треба було визначити склад, який дасть якнайбільше енергії у цій серії матчів. Деякі гравці були в основі у більшості матчів, але не вийшли з перших хвилин сьогодні.

Гра Сікана? Почав він добре, використав свою швидкість. Під час другого голу він помилився, думаючи, що може перевести гру на інший фланг, але це було неправильне рішення. Я думаю, що не було потреби змінювати його в перерві. Ми дали йому шанс виправитися у другому таймі, хотілося б, щоб він продемонстрував свою швидкість».

Результат іншого матчу групи Н: «Барселона» (Іспанія) – «Антверпен» (Бельгія) – 5:0.

Читайте також: «Україна перемогла з неймовірним рахунком – 10:2!».

Реклама Google

Telegram Channel