Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
Навіть коментатор Циганик у суді заявив про готовність взяти Коломойського на поруки

«Коломойський, ти не один – «1+1»!

Фотоколаж із сайту glavcom.ua.

Навіть коментатор Циганик у суді заявив про готовність взяти Коломойського на поруки

Сьогодні вся країна побачила людей із орбіти одіозного олігарха

Що тут скажеш – гроші не пахнуть. Отож.

Працівник «1+1 Media» Ігор Циганик сьогодні у компанії колег та інших осіб виступив у Київському апеляційному суді на засіданні щодо оскарження рішення суду першої інстанції про обрання запобіжного заходу для бізнесмена Ігоря Коломойського, якого неофіційно у ЗМІ називають тіньовим власником клубу УПЛ «Дніпро-1».

Під час своєї промови Циганик приєднався до інших спікерів і попросив суд взяти на поруки Коломойського.

«Я Ігоря Валерійовича знаю з березня 2004 року, коли у Дніпрі було представлено перший проект з будівництва великої спортивної арени незалежної України, який мав назву «Дніпро-Арена». На той час це стало прикладом побудови такого соціального явища як спорт. Бо до того спорт був у дуже занедбаному стані».

«Коломойський, ти не один – «1+1»!
«Коломойський, ти не один – «1+1»! Фотоколаж із сайту glavcom.ua.

 «Я чому хочу говорити про соціальне явище? Тому що Ігор Валерійович казав, що перемоги на спортивному фронті, на соціальному, вони дозволяють розвиватися країні і дуже важливі саме у воєнний час».

«У 2015 році «Дніпро», президентом якого є Ігор Валерійович Коломойський, грав у фіналі Ліги Європи. Тоді вся країна на якийсь час взагалі забула про існування війни, вона (країна) просто вболівала. Це було величезне піднесення духу».

«Якщо говорити про футбольні справи, то я сьогодні багато чого вислухав. Я можу сказати, що за той час, а Ігор Валерійович у футболі вже майже 30 років, це єдина людина, яка боролася проти корупції у футболі. Будь-хто, хто хоч трохи розбирається у футбольних справах в Україні, той розуміє, що Ігор Валерійович – єдина людина, яка постійно стояла на тому, що все має бути fair play. Це означає «чесна гра».

«Я довго знаю Ігоря Валерійовича, я добре знаю його родину, я знаю його ставлення до сім'ї, друзів. Це й мотивувало мене сьогодні прийти та виступити на засіданні. Тому я прошу суд надати можливість взяти на поруки Ігоря Валерійовича Коломойського. Я знаю його контакти, я був у нього вдома, знаю, де він живе. Я переконаний, що він ніколи не зробить щось, що пішло б не на користь його родини та друзів. Тому я вважаю, що Ігор Валерійович є відповідальною людиною», - заявив Циганик.

Також, як зазначає sport.ua,  у суді на підтримку Коломойського виступили Наталія Мосейчук, Алла Мазур, Юрій Горбунов, Олександр Ткаченко, головний рабин Дніпра Шмуель Камінецький та інші.

Це лише деякі коментарі під цією статтею

«Цей чувак крім всього іншого, з чим має розібратись слідство, просто вбив один з найкращих клубів України з прекрасною історією. Просто йому набридло. Циганки не хоче розповісти, де така команда, як «Дніпро?».

* * *

«Немає слів. Я вважав Циганика нормальним, а виявляється таке. Беня пограбував Україну, а цей став на його захист. Шо, гроші не пахнуть?».

Читайте також: «Про зрадника з Волині Анатолія Тимощука, який судиться з Україною, відзняли фільм (Відео)».

Реклама Google

Telegram Channel