Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Благодійники з Німеччини передали цінний подарунок на Волинь

Фото: Турійська селищна рада.

Благодійники з Німеччини передали цінний подарунок на Волинь

Турійська громада отримала мікроавтобус

«Надзвичайно приємна подія сталася днями у Турійській громаді. Наші друзі з міста Бад Ненндорф (Німеччина) на благодійній основі передали для потреб громади мікроавтобус марки Мерседес-Бенц.

 

Це дуже потрібний і цінний дарунок. Турійський селищний голова Олексій Безсмертний повідомив нашим німецьким партнерам, що автотранспорт буде передано Турійському територіальному центру соціального обслуговування населення, щоб використовувати його для потреб наших мешканців у соціальних цілях.

Крім того, для шкіл Турійщини з Німеччини було передано десять шкільних дошок.

Цей дієвий перший крок є результатом роботи з налагодження міжнародного співробітництва та дружніх відносин Турійської селищної ради із містом Бад Ненндорф.

Завдяки небайдужості та активному сприянні директора благодійного фонду «Моя допомога Україні» Петру Сухацькому сьогодні вдається реалізовувати такі важливі речі.

Висловлюємо щирі слова вдячності бургомістру міста Бад Ненндорф Майку Шмідту та його команді, великому другові України в Німеччині – депутату міської ради Юліану Кельтерборку, нашому земляку Петру Сухацькому та всім, хто долучився до цієї доброї та важливої справи», - повідомляє Турійська селищна рада.

Читайте також: На Волині благодійники та ОВА передали чергову допомогу військовим.

Реклама Google

Telegram Channel