Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
На кого ставлять букмекери у сьогоднішньому матчі Україна – Північна Македонія?

Віталій Буяльський, Роман Яремчук і Михайло Мудрик – хлопці, які вміють забивати.

Фото із сайту gettyimages.com.

На кого ставлять букмекери у сьогоднішньому матчі Україна – Північна Македонія?

Зустріч відбудеться 14 жовтня о 16:00 за київським часом

14 жовтня на стадіоні Epet Arena у Празі відбудеться кваліфікаційний матч чемпіонату Європи 2024 року між національними збірними України та Північної Македонії.

Початок зустрічі – о 16:00 за київським часом.

У прямому ефірі матч покаже відеосервіс MEGOGO та регіональні канали «Суспільного».

За останні роки це буде вже третя зустріч України та Північної Македонії. На Євро-2020 ми обіграли цю команду на груповій стадії. Після ударного першого тайму друга половина зустрічі була не дуже хорошою з боку синьо-жовтих, але все завершилося благополучно. Кардинально протилежний сценарій вийшов у цьому відбірковому циклі, коли ми горіли 0:2 після першого тайму в Скоп'є. Після беззубої гри в атаці в перші 45 хвилин у другому таймі вдалося показати відмінну реалізацію і з п'яти моментів (0,9 xG у сумі) вичавити потрібні три голи для перемоги.

У відборі до Євро-2016 ми двічі обіграли Північну Македонію, не пропустивши.

Після 5 із 8 зіграних матчів збірна України має 7 очок. Стільки ж у Італії та Північної Македонії. Але італійці зіграли на один матч менше, хоча попереду в них ще гра в Англії.

Фото із сайту champion.com.ua.
Фото із сайту champion.com.ua.

 Букмекерська контора Favbet приймаєте такі ставки на матч Україна – Північна Македонія: перемога України – 1,67, нічия – 3,85, перемога македонців – 5,9.

Тож, як бачимо, що люди, які вміють рахувати гроші і не викидати їх на вітер, вірять у вікторію підопічних Сергія Реброва. Але без Циганкова і Ярмоленка забивати буде важче, перемога в один м'яч – досить імовірний сценарій.

Читайте також: «Капітан київського «Динамо»: «Після таких матчів хочеться не у футбол грати, а піти в якусь іншу професію...».

Реклама Google

Telegram Channel