Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
Капітан київського «Динамо»: «Після таких матчів хочеться не у футбол грати, а піти в якусь іншу професію...»

«Кожен із нас має розібратися у собі: що він робить у «Динамо»?».

Фото із сайту dynamo.kiev.ua.

Капітан київського «Динамо»: «Після таких матчів хочеться не у футбол грати, а піти в якусь іншу професію...»

«Так зганьбитися, як ми зганьбилися після 2:1… Краще взагалі не виходити на поле. Запишуть 0:3 і все...»

Так заявив після програного матчу житомирському «Поліссю» капітан киян Віталій Буяльський.  Динамівці поступились 2:3, хоча по ходу матчу вели 2:1 і з 57-ї хвилини грали у більшості...

«Кожен із нас має розібратися у собі: що він робить у «Динамо»? Якщо футболісти і я разом із ними вирішуємо завдання не вилетіти, тоді ми молодці. Якщо вирішуємо завдання із чемпіонством, краще не виходити на поле», – резюмував Буяльський.

Не оминув, щоб не кинути шпильки на адресу свого клубу й ексгравець і тренер «Динамо» Йожеф Сабо.

Я не хочу їх критикувати, але як такої команди в «Динамо» немає.

«Як когось можна виділити у «Динамо»? Там немає жодного гравця, який заслуговує на це. Просто середні гравці. Тому такі і результати. Великі проблеми в захисті. Так само, як і в «Шахтарі», – немає центральних захисників.

Дячук, Сирота – слабенькі. Але потрібно ж захищатися всією командою, – заявив Йожеф Йожефович. – Друге питання: в яку тактику грав Луческу? Втратили м'яч в атаці, потрібно миттєво накривати і заважати розвивати контратаки. У «Динамо» і це не виходить. А пресинг? Вони тільки роблять вигляд, що пресингують.

Я не хочу їх критикувати, але як такої команди в «Динамо» немає. Це не команда рівня єврокубків. Також відсутня ігрова дисципліна. Буяльський забив два голи, а в захисті він хоч чимось допомагає? Ні. Втратили м'яч, він пішки йде. Так не можна. Середньої лінії взагалі нема, окрім Бражка. Але він один. Весь центр поля все програє. В такому випадку чекай поразок.

«Полісся» в першому таймі не було особливо видно. Але, як і «Шахтар» в Лізі чемпіонів, по перерві суперник вирішив грати на збереження рахунку, вони додали швидкостей і перемогли».    

Петро ПАС.

Читайте також: «Чому лідер київського «Динамо» терміново полетів у Барселону».

Реклама Google

Telegram Channel