Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
Зламав ногу дружині і... зміг виїхати за кордон!

То супермама чи супер....божевільна?

Фото із сайту stb.ua.

Зламав ногу дружині і... зміг виїхати за кордон!

Жінка про це похвалилася на всю країну під час шоу на телеканалі СТБ. До речі, телевізійники озвучену історію назвали «корисною порадою», обуривши українців

У новому випуску програми «Супермама» на українському телеканалі СТБ одна з учасниць на ім’я Вікторія розповіла про сімейну сварку, під час якої чоловік зламав їй ногу.

Коли вона почала кричати від болю та говорити, що в неї, схоже, перелом ноги, він не повірив їй. Тож навіть швидку жінці довелося викликати самостійно. У лікарні з’ясувалося, що в учасниці було роздроблено багато кісток і їй зробили операцію зі встановлення титанової пластини та спиці з гвинтами.

Після інциденту чоловік навідувався до лікарні та просив пробачення у своєї обраниці. Мама Вікторії рекомендувала їй написати заяву до поліції, проте та відмовилася. «Я не хотіла впасти на плечі мами. Мій чоловік створив цю проблему, тож він мав мене обходжувати й це мало стати своєрідним покаранням для нього. Щоб він узяв на себе все повністю – побут, мене, дитину», – розповіла Вікторія.

«Усе, що не робиться, робиться на краще».

За словами учасниці, після цієї історії її чоловік змінився: виносив її гуляти на руках на вулицю, міняв пов’язки, готував їжу та займався вихованням сина. Тому жінка не змогла встояти і пробачила його.

Проте вона не приховує, що саме перелом ноги допоміг йому перетнути кордон як єдиному працездатному опікуну неповнолітньої дитини.

«Мій чоловік своїми руками зламав мені ногу. Якби не нога, ми б не виїхали за кордон. То ж усе, що не робиться, робиться на краще. Коли ми виїжджали до Польщі, чоловіків не пропускали. Але я була непрацездатною, і він виїхав як опікун. У нас маленька дитинка. Якби не нога, ми всією сім’єю не виїхали б за кордон», – сказала жінка.

У випуску шоу це в закадровому тексті назвали «лайфхаком», тобто корисною порадою, що полегшує життя. А як вам такі «поради»?

Читайте також: «І сказав священник на похороні воїна: «Він більше не попросить тушонки, хліба чи нові берці...».

Реклама Google

Telegram Channel