Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
Трамп називає військових, які захищають країну, «лохами»

А кровопивцю путіна він готовий цілувати у всі місця...

Фотожаба із сайту kartinkof.club.

Трамп називає військових, які захищають країну, «лохами»

Попри такий цинізм, експрезидент США залишається одним із найпопулярніших політиків цієї країни

Нещодавно в інтерв’ю колишній керівник адміністрації Білого дому Джон Келлі, який обіймав цю посаду під час президентства Дональда Трампа, розповів про цинізм свого колишнього керівника.

Келлі переказав висловлювання Трампа, які той дозволяв собі «за зачиненими дверима». І від них, як мовиться, в’януть вуха.

По-перше, експрезидент, який має всі шанси знову очолити США, не любить… військових. Він їх називає «лохами», не розуміє їхнього життєвого вибору. Трамп також уникає спілкування із воїнами, які мають ампутації, оскільки це «погано впливає на нього». У 2018 році, перебуваючи в Парижі, експрезидент заявив, що не хоче відвідувати могили американських військових. «Чому я повинен іти на кладовище? Там лежать невдахи», – ошелешив він.

З розповіді Келлі випливає, що Трамп нездатний зрозуміти, чому американська громадськість шанує колишніх військовополонених і тих, хто загинув у бою.

«Чому я повинен іти на кладовище? Там лежать невдахи».

Екссенатора Джона Маккейна, який свого часу потрапив у полон у В’єтнамі, Трамп також називав «невдахою», як і експрезидента Джорджа Буша-старшого, який служив пілотом під час Другої світової війни і був збитий.

Келлі описав колишнього президента як особу, яка не має належного уявлення про цінності, за які стоїть Америка, та не розуміє суті країни. Трамп також захоплювався автократами та диктаторами-вбивцями. «Сказати більше немає чого. Боже, допоможи нам», – резюмував Джон Келлі.

Так і хочеться додати: «І Україні!».

До речі

Колишній генпрокурор США Білл Барр каже, що «Трамп неперевершений нарцис і постійно здійснює бездумні вчинки». «Він завжди ставитиме власні інтереси й задоволення власного его вище за все, у тому числі й за інтереси країни. Наша держава не може, розумієте, не може бути сеансом терапії для такої проблемної людини», – вважає Барр.

…Як не дивно, постійні скандали навколо Дональда Трампа ніяк не впливають на його популярність. Цей дивний чолов’яга продовжує подобатись багатьом американцям.
Нагадаємо, що президентські вибори в США відбудуться через рік – 4 листопада 2024 року.

Василь РОГУЦЬКИЙ.

Читайте також: «У поліції відкрили провадження щодо Арестовича».

Реклама Google

Telegram Channel