Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
Справжній Шерлок Холмс: як поліцейський громади вирахував крадія

Офіцер громади продемонстрував справжній професіоналізм.

Фотоколаж із сайту volyn.com.ua.

Справжній Шерлок Холмс: як поліцейський громади вирахував крадія

Правоохоронець із Рівненщини продемонстрував просто чудову роботу!

6 жовтня із заявою про крадіжку грошей із банківської карти до поліцейського офіцера Мізоцької селищної громади Рівненського району звернулася 67-річна місцева жителька. Жінка повідомила поліцейському, що прийшла до банкомату зняти готівку, а виявилось, що грошей на карті немає.

Разом із пенсіонеркою поліцейський поїхав у відділення банку, де їй надали дані про рух коштів за її рахунком. Опрацьовуючи отриману інформацію, поліцейському вдалося встановити точний час, дату та місце зняття готівки з картки.

Пін-код до банківської картки йому був відомий, оскільки раніше пенсіонерка декілька разів зверталась до нього з проханням зняти їй готівку.

Потому, переглянувши камери відеоспостереження, які були встановлені в рамках безпекового проєкту за ініціативи поліцейського офіцера громади та за фінансової підтримки Мізоцької тергромади, поліцейський встановив особу крадія.

Ним виявився 19-річний місцевий житель, який орендує житло у потерпілої. Хлопець у крадіжці зізнався та пояснив, що викрав 3200 гривень на власні потреби. До того ж уже встиг усе витратити. А пін-код до банківської картки йому був відомий, оскільки раніше пенсіонерка декілька разів зверталась до нього з проханням зняти їй готівку.

Тепер жителю селища Мізоч, який раніше не потрапляв у поле зору правоохоронців, може загрожувати до 8 років за ґратами.

Читайте також: В обласному центрі жінка зарізала вчительку через зауваження.

Реклама Google

Telegram Channel