Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Що за «генералісімуса» сьогодні заховали волинські журналісти?

Пропонуємо і вам приєднатися до нашого конкурсу. Переконані: вам сподобається!

Фотоколаж із сайту volyn.com.ua.

Що за «генералісімуса» сьогодні заховали волинські журналісти?

Друзі, принцип нашої інтелектуальної вікторини нагадує «чорний ящик» із популярної гри «Що? Де? Коли?»

Тільки предмет чи зображення людини ми ховаємо в гарбуз (від початку повномасштабного вторгнення нелюдів-москалів наш добрий-предобрий гарбуз перетворився на грізний гранатобуз). Пропонуємо і вам приєднатися до нашого конкурсу. Переконані: вам сподобається!

«Гранатобуз із секретом» – 36 (2023)

Двоє відомих усім друзів-антиподів влаштували словесну «війну», хоч у реальному житті бої між ними тривають такі, що «аж іскри летять». І почали «набирати у свої війська призовників»: то бультер’єра, то собаку Баскервілів, навіть лева покликали...  Але тут прийшов їхній «генералісімус» і запропонував для примирення «зброю», яку використовує його найближчий родич. Саме фото «генералісімуса» і заховали.

Асоціативний ряд, пов’язаний із нашими героями: море, «брат тата», 4, куля, «Цікава газета на вихідні», «по-простому», листи, «спека», особлива садовина, «березова каша»...

Світлина якого «генералісімуса» знаходиться у гранатобузі?

Відповідь треба надіслати до 19 жовтня (включно) тільки у вигляді повідомлення на телеграм-номер Грицька Гарбуза: 093 381 32 45, обов’язково вказати після слова-відповіді у дужках ще й своє ім’я, прізвище і регіон, який представляєте (наприклад: «Байрактар» (Валерій Залужний, Житомирщина)).

Більше про нашу інтелектуальну вікторину читайте на сайті volyn.com.ua і фейсбук-сторінці Грицька Гарбуза (за цим QR-кодом ви можете зайти на неї з будь-якої частини світу).

Приємних вам пошуків без повітряних тривог! 

Читайте також: «Як волинська журналістка за кордоном стала «мільйонеркою».

Реклама Google

Telegram Channel