Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Ребров про Тимощука: Колись це було велике ім’я, але зникло назавжди

Сергій Ребров.

Фото ua-football.

Ребров про Тимощука: Колись це було велике ім’я, але зникло назавжди

Головнний тренер збірної України з футболу, уродженець окупованої Горлівки Сергій Ребров жорстко розкритикував Анатолія Тимощука з Луцька, який нині працює помічником головного тренера «Зеніта» із Санкт-Петербурга і продовжує замовчувати ганебну агресію Росії

В інтерв’ю «Радіо «Свобода» Реброва запитали, що б він сказав Тимощуку, якби була така змога. 

- Та нічого б не сказав, - відповів головний тренер. - У мене нема ніякого бажання розмовляти з такими людьми. Зараз триває війна, тому кожному потрібно вирішити, де вони – вони з Україною чи вони - там, з рашистами. Ти не можеш бути посередині – «я нейтральний, я поза політикою». Зараз такого нема.Тимощук обрав ту сторону.

 Тому нема ніякого бажання з ним ромовляти, бо ми всі розуміємо, скільки постраждало дітей, - це наше майбутнє, скільки людей виїхало з України через рашистів, - продовжив Серігй Ребров. - Зараз нема середини , як я казав. Ти повинен вирішити, де ти. Він (Тимощук – РЕД.) вирішив, що він там.

Анатолій Тимощук.
Анатолій Тимощук.

 - Це його житя, - додав Ребров. - Я навіть не згадую про нього. Я розумію, що колись це було велике ім’я у футболі. Але тепер цього імені нема назавжди.

До речі, інтерв’ю Сергій Ребров давав українською мовою. За його словами, 90% часу на тренувальних зборах збірної України лунає саме українська мова.

Реклама Google

Telegram Channel