Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Російський актор-путініст Юрій Батурін відрікся від батьків з України

Російський актор Юрій Батурін - родом з України.

Фото Обозреватель.

Російський актор-путініст Юрій Батурін відрікся від батьків з України

Відомий російський актор Юрій Батурін, який народився в селі Ставидла Кіровоградської області, але на початку 90-х перебрався до Росії, згадав про своїх батьків-українців, цинічно підігравши Кремлю брехнею про «пропаганду в Україні»

Поки старші родичі підтримують ЗСУ, їхній спадкоємець спонсорує російських окупантів, котрі загрожують життю його батьків. Про це Батурін розповів пропагандисту Борису Корчевнікову, пише Обозреватель.

Путініст ще рік тому стверджував, що розірвав звʼязки з батьками через різні позиції щодо війни. Через сторонніх людей артист дізнається, як справи в його сімʼї.

 

 Пропагандист видав, начебто його рідні перебувають в якомусь «оточенні, яке качає їх пропагандою», тоді як сам сидів у топпропагандиста Кремля.

«Від сторонніх джерел знаю, що там усе гаразд. Намагаюся не виходити на контакт, бо не знаю, що вони можуть сказати», – заявив російський блазень.

Він натиснув на жалість, запевняючи, що іншої мами, тата та брата в нього не буде, а тому путініст прагне з ними помиритися на умовах підтримки українцями геноциду.

Це вже не вперше актор маніпулює на згадуванні батьків. Раніше він влаштував ціле шоу, де плакався через розлуку з близькими.

 

 «Мамо, я тебе дуже люблю. Я про тебе думаю щодня, і про тата. Мамо, все буде добре, не хвилюйся. Ти ще приїдеш до Москви з батьком, ми ще погуляємо, і я приїду до України, привезу свого сина, покажу йому всі місця, де в дитинстві бігав босоніж», – видав Батурін сльозливу промову.

Також актор бідкався, мовляв, не розуміє, чому в рідному селі його вважають зрадником. Водночас він підігравав російській пропаганді, стверджуючи, що «його Україна померла в 1992 році».

Знову повертаючись до батьків, Батурін заявив, що вони «хворі» та «в полоні».

Реклама Google

Telegram Channel