Курси НБУ $ 39.36 € 42.40
На Волині «гостював» відомий український стронгмен Василь Вірастюк

Василь Вірастюк із командою провели для дітей Захисників різноманітні змагання і розваги.

Фото: facebook.com.

На Волині «гостював» відомий український стронгмен Василь Вірастюк

Вихованці Колківського шкільного лісництва долучилися до благодійного богатирського турніру «Котигорошко», що відбувся у Колках Луцького р-ну

Учора, 22 жовтня, у громаді вчергове організували збір коштів, які спрямують на потреби наших Захисників, - місцева влада, волонтерський центр «Допомога з рук в руки», лісівники - з самого початку повномасштабної війни активно ведуть цей напрямок роботи і постійно організовують різноманітні заходи, щоб привернути увагу якомога більшої кількості людей.

Про це повідомляє Поліський лісовий офіс.

Цього разу спеціальним гостем благодійного турніру став відомий український стронгмен Василь Вірастюк. Партнером дійства виступила філія «Колківське лісове господарство» ДП «Ліси України»

Різноманітні розваги та змагання Василь Вірастюк із командою провели для дітей Захисників. Емоції зашкалювали.

Благодійна ярмарка солодощів та прикрас, різноманітні локації для фото, майстер-класи від Колківського учнівського лісництва, Колківського центру професійної освіти та БФ «Старе місто», гарячий борщ та плов, узвар, чай, кава - створювали теплий настрій.

Вихованці учнівського лісництва провели майстер-клас із виготовлення воскових свічок, чим суттєво додали до загального збору.

Читайте також: Волинянин став призером на чемпіонаті з дзюдо.

Реклама Google

Telegram Channel