Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Волині розшукують кухарку, яка готує для майбутніх священнослужителів

З роси і води Вам, Надіє Василівно!

Фото з архіву volyn.com.ua.

На Волині розшукують кухарку, яка готує для майбутніх священнослужителів

Щоб сказати їй велике: «Дякуємо»!

Воістину золотим від прегарних людських почуттів і осінньої краси настав день 24 жовтня для лучанки Надії Василівни Керди.

У перевесло її життєвих літ доля шанобливо вплела 70-ий День народження.

Дорога наша ювілярко!

З роси і води Вам, Надіє Василівно!
З роси і води Вам, Надіє Василівно!

 Бути поруч з Вами на одній життєвій дорозі – це найбільше щастя, яке подарував нам Господь. Ви у нас, як у гарному вірші мовиться: матуся наша – сивая горлиця; все до Вашого серденька горнеться. Обожнюємо, як Ви повчаєте, жартуєте, порядкуєте, готуєте… Ваша материнська молитва, поради, чекання – наші обереги.

 Ваше благословення сяє сонцем дітям і внукам на всіх життєвих стежинах, коли важко – поспішаємо за неньчиною порадою, як радісно – то неодмінно хочеться побачити Вашу  усмішку –  найдорожчу, найпотрібнішу й дороговказну. 

Мудра, добра, вродлива, ніжна, щира, турботлива,  імениннице, Жінко-берегине! Ми адресуємо Вам щирі вітання і найгарніші побажання з нагоди знакового ювілею. Дякуємо за любов, яка наче крила, тримає наш родинний всесвіт своєю мудрістю, невтомністю, правдивістю. Молимося, щоб Господь дарував Вам здоров’я і многоліття у нашій мирній переможній Україні. З роси Вам і води!

З повагою, чоловік, діти, внуки.

А до цих привітань доєднуються і колеги з Волинської православної богословської академії ПЦУ та журналісти газети «Волинь».

Нехай подарунком від нас стануть ці пісні:

Читайте також: «На Волині телефонують чи розсилають листи від імені очільника ОВА, щоб надати фінансову допомогу для ЗСУ».

Реклама Google

Telegram Channel