Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Сумна звістка з передової: на фронті загинуло п'ятеро Героїв з Волині

Вічна пам'ять!

Фото ілюстративне.

Сумна звістка з передової: на фронті загинуло п'ятеро Героїв з Волині

Світла пам'ять нашим захисникам

В громадах області повідомили, що у боях з російськими військами загинули ще п'ятеро бійців з Волині: Ярослав Богдан, Володимир Карпук, Володимир Ващенко, Микола Плясун і Анатолій Кошелюк.

Про це інформує інформує «Суспільне Луцьк».

Ярослав Богдан

Внаслідок важкого поранення, отриманого на передовій, у лікарні помер військовослужбовець Ярослав Богдан, батько полоненого азовця Андрія Богдана. Про втрату повідомили у Ковельській громаді.

Бійцю було 50 років, у війську Ярослав Богдан служив із перших днів повномасштабної війни.

 

 Прощатимуться з полеглим захисником 28 жовтня, його поховають на Алеї Героїв міського кладовища.

Володимир Карпук

14 жовтня цього року під час відбиття штурмових дій російської армії на Запоріжжі загинув волинянин Володимир Карпук. З 16 жовтня його вважали зниклим безвісти.

 

 За даними Шацької громади, бійцю із села Гаївка було 43 роки, служив із липня 2022 року. У Володимира Карпука залишилися дружина і донька. 

Володимир Ващенко

Про втрату також повідомили у Володимирській громаді — виконуючи бойове завдання з відбиття російської агресії на Донеччині загинув 54-річний майор Володимир Ващенко.

 

Як зазначили у міській раді, 54-річного військовослужбовця поховають на Алеї Слави нашого міського кладовища. Дату прощання сповістять згодом. 

Микола Плясун 

У Камінь-Каширській громаді підтвердили загибель військовослужбовця Миколи Плясуна, якого більше року вважали зниклим безвісти.Захиснику із села Велика Глуша було 52 роки.

 

 Відомо, що загинув волинянин 1 жовтня 2022 року у Херсонській області. 28 жовтня у громаді зустрінуть тіло полеглого бійця.

Анатолій Кошелюк

На війні також загинув військовослужбовець з Підгайцівської громади Анатолій Кошелюк. Командир мінометного взводу служив у війську з березня.

 

 За даними громади, загинув боєць 25 жовтня в результаті обстрілу у районі населеного пункту Першотравневе Куп'янського р-ну.

Читайте також: «Україна повернула додому тіла ще 50 загиблих військових».

Реклама Google

Telegram Channel