Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У Росії демонстранти закликають виселяти євреїв з країни

Росія на порозі єврейських погромів?

Фото ТСН.

У Росії демонстранти закликають виселяти євреїв з країни

У Московії зростає хвиля антисемітизму. Росіяни вимагають виселяти євреїв з країни, а також заборонити в'їзд громадянам Ізраїлю, які нібито шукатимуть прихистку на території РФ через війну з ХАМАСом

Відповідні відео з мітингів поширили політик Борислав Береза та низка російських Telegram-каналів.

Так, у Республіці Дагестан натовп людей зібрався біля готелю, в якому, як вони вважали, мешкали євреї. Після тривалих переговорів з поліцією мітингувальників пустили перевірити номери, щоб переконалися, що ізраїльтян там немає. Місцеві жителі стверджують, що зрештою перевірили кожен номер у готелі на предмет, «чи не живуть там євреї», пише ТСН.

 

 Після рейду в готелі встановили табличку з написом: «Іноземним громадянам Ізраїлю (євреям) вхід суворо заборонено. І не мешкають тут». 

Мітинги також пройшли у Карачаєво-Черкеській Республіці. Перед будинком уряду в зібралося близько 500 людей. Вони звернулися до влади з вимогою не пускати до себе біженців з Ізраїлю. А потім почали вимагати виселити всіх євреїв з республіки.

 

 У Нальчику – столиця Кабардино-Балкарії, підпалили єврейський культурний центр.

За повідомленнями місцевих жителів хтось кинув у будівлю центру підпалені покришки. Також на стіні з'явився напис «смерть яхудам». «Яхуд» – арабською єврей.

Росія на порозі єврейських погромів?
 

 

Реклама Google

Telegram Channel