Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Чорна звістка прийшла на Волинь: підтвердили загибель ще чотирьох воїнів

Вічна пам’ять і слава Героям!

Фото із сайту ukr.net.

Чорна звістка прийшла на Волинь: підтвердили загибель ще чотирьох воїнів

У чотирьох громадах нашої області – траур

30 жовтня повідомили, що у боях з російськими військами загинули ще четверо бійців з Волинського краю.

Це – Володимир Пахольчук, Віталій Костюк, Володимир Степашук і Андрій Давидчук, інформує «Суспільне Луцьк»

Володимир Пахольчук

В Любомльській громаді оголосили жалобу – під час виконання бойового завдання на передовій загинув військовослужбовець Володимир Пахольчук.

Володимир Пахольчук.
Володимир Пахольчук. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Полеглому бійцю було 33 роки. У Володимира Пахольчука лишилася дружина та син. Бійця поховають у селі Крижівка Рожищенської тергромади. Дату прощання сповістять згодом.

Віталій Костюк

30 жовтня в Підгайцівській громаді зустріли тіло полеглого на війні захисника Віталія Костюка, який був родом із села Воротнів.

Віталій Костюк.
Віталій Костюк. Фото – «Суспільне Луцьк».

 30 жовтня в Підгайцівській громаді зустріли тіло полеглого на війні захисника Віталія Костюка, який був родом із села Воротнів.

29-річний боєць був сапером інженерно-саперного відділення. Загинув 24 жовтня внаслідок мінно-вибухової травми у Сватівському районі. Поховають Віталія Костюка у селі Свищів на Рівненщині.

Володимир Степашук

Правоохоронцю Володимиру Степашуку було 30 років, повідомили у Маневицькій громаді. Волинянин загинув під час виконання бойового завдання на передовій.

Володимир Степашук.
Володимир Степашук. Фото – «Суспільне Луцьк».

 В лютому капітан поліції став бійцем полку спеціального призначення штурмової бригади «Лють». У захисника залишилися батьки, дружина і син. Дату та місце прощання у громаді повідомлять пізніше.

Андрій Давидчук

Про втрату також повідомили у Локачинській громаді — в районі населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району Донецької області загинув солдат Андрій Давидчук.

Андрій Давидчук.
Андрій Давидчук. Фото – «Суспільне Луцьк».

 Солдат був родом із села Колпитів. 31 жовтня в громаду мають привезти тіло полеглого захисника. Цього ж дня Андрія Давидчука поховають у рідному селі.

Вічна пам’ять і слава Героям!

Читайте також: «Пролунав трикратний стрілецький салют: на Волині попрощалися з гранатометником, який загинув на війні (Фото)».

Реклама Google

Telegram Channel