Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Чому сьогоднішній день у Горохівському психоневрологічному інтернаті  запам'ятається особливим (Фото)

Вітаємо щиро!

Фото: Facebook.

Чому сьогоднішній день у Горохівському психоневрологічному інтернаті запам'ятається особливим (Фото)

Щорічно в Україні День працівника соціальної сфери відзначається в першу неділю листопада

Тому сьогоднішній день є особливим у нашому закладі, навіть під час війни, попри постійний стрес та тривогу, ми намагаємось не забувати вносити трохи радості в нинішню реальність. 

Про це працівники закладу розповідають на своїй сторінці у Facebook.

«Соціальна робота — це не просто професія, це — спосіб життя. Кожен з нас піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій, допомоги, підтримки, душевного тепла тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, робить вагомий внесок у розбудову демократичного та громадянського суспільства.

Чудові вітання з нагоди професійного свята звучали від заступника міського голови Гайдука Олексія. Особливі віншування  лунали від мудрої та найкращої керівниці Ковальчук Юлії Олександрівни.

Чудові вітання з нагоди професійного свята звучали від заступника міського голови Гайдука Олексія. Особливі віншування  лунали від мудрої та найкращої керівниці Ковальчук Юлії Олександрівни.

Наші мешканці веселими привітаннями не оминули жодного працівника, висловили свою вдячність та любов, зігріли серця кожного, додали нам радості та чудових емоцій, намалювали на обличчі кожного щирі посмішки та гарний настрій на весь день.

Урочистості цьому святу додали нагородження від Департаменту соціальної та ветеранської політики, Горохівської міської ради, директора інтернату. Особливе місце посідає Почесна грамота директора Волинської обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка для чудової керівниці Ковальчук Юлії Олександрівни», - йдеться у зворушливому дописі.

 

 

 

 

Читайте також: «Полярники підтримали Захисників забігом».

Реклама Google

 
 
 
Telegram Channel