Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У волинському Горохові студенти й викладачі коледжу вторгували для ЗСУ 10450 гривень (Фото)

Разом до Перемоги!

Фото: Facebook.

У волинському Горохові студенти й викладачі коледжу вторгували для ЗСУ 10450 гривень (Фото)

Волонтерський центр «Твори добро» з початку війни невтомно ярмаркує , щоб підтримати українських захисників

Протягом двох минулих місяців волонтерський рух «Твори добро» передав на запити різних підрозділів ЗСУ 76000 грн. На 2450 грн закуплено парафін для виготовлення окопних свічок.

Про це інформує на своїй сторінці у Facebook волонтерський центр «Твори добро».

Учора, 4 листопада, на благодійному ярмарку в Горохові було реалізовано продукції на суму 10450 грн.

«Щиро дякуємо Оксані Хвищун, Надії Центелевич, Аллі Бояркевич, Любові Матвєєвій, Мирославі Гайді, Людмилі Ансеровій, Світлані Гончарук, Оксані Кузьмук, Надії Загоруйко -  господиням, які постійно допомагають випічкою.

За надані продукти адресуємо вдячність Євгенії та Петру Собуцьким, Таїсії Островській, Аллі Бачинській, Зіновії Базюк; за виготовлення сувенірних виробів - Оксані Хвищун, студентському волонтерському центру «В єдності сила», за вироби ручної роботи – Вірі Швець із Краматорська; за доставку на ринок та допомогу в реалізації продукції - Олегу Хвищуну, Оксані та Леоніду Кузьмукам, Наталії Крук, Надії Загоруйко, Світлані Гончарук; за хризантеми - Оксані Камоцькій.

Всі виручені кошти будуть спрямовані на потреби ЗСУ! 

Також щиро дякуємо всім хто допомагає виробляти сухі борщі і супи: сушить гриби, петрушку, моркву, картоплю…, або привозить нам для сушіння.

Міцного здоров‘я та мирного неба нам усім! Нашим Захисникам бажаємо міцного здоров’я, неушкодженими  повернутися додому! Разом наближаємо Перемогу!» - йдеться у повідомленні.

 

 

 

Читайте також: «Чому сьогоднішній день у Горохівському психоневрологічному інтернаті запам'ятається особливим (Фото)».

Реклама Google

 
 
Telegram Channel