Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Понад мільйон гривень: волинські медики продовжують допомагати ЗСУ

З вірою у Перемогу!

Фото: facebook.com.

Понад мільйон гривень: волинські медики продовжують допомагати ЗСУ

Працівники ДУ «Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» (далі Центр), а також його структурні підрозділи другий рік допомагають ЗСУ

З березня 2022 року вони переказують частину заробітку на підтримку українських захисників. Також, з перших днів війни наші співробітники роблять індивідуальні пожертви на закупівлю необхідних речей та обладнання для ЗСУ, беруть участь у благодійних акціях та допомагають у зборі харчів для мешканців регіонів, де тривають бойові дії.

Про це повідомляє Волинський обласний центр контролю та профілактики хвороб в місті Луцьк.

Зокрема, за 9 місяців поточного року працівники Центру зібрали понад мільйон гривень. Більше половини цієї суми переказано для Волинської 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, решту – розподілили у вигляді адресної допомоги для колег та їх рідних, які нині відстоюють незалежність і територіальну цілісність України у складі різних підрозділів.

Також, фахівці структурних підрозділів постійно ініціюють окремі збори і долучаються у своїх громадах до придбання автомобілів, тепловізорів, тактичного спорядження, зимового одягу, взяття в якому ходять по мінному полю тощо.

Окрім того, наші спеціалісти продовжують збирати та пригощати домашніми смаколиками і консервацією бійців, які зараз проходять лікування та реабілітацію в одному з медичних центрів області.

Читайте також: У Луцьку триває акція протесту.

Реклама Google

Telegram Channel