Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
На Волині архієпископа Матфея привітали з Днем тезоіменитства (Фото)

Архієпископ Володимирський та Нововолинський Матфей.

Фото Володимирської міськради.

На Волині архієпископа Матфея привітали з Днем тезоіменитства (Фото)

16 листопада в Україні за новоюліанським календарем православні відзначають церковний день пам’яті апостола Матфея. З цієї нагоди у кафедральному соборі Різдва Христового провели святкову літургію, адже ім’ям апостола названий архієпископ Володимирський та Нововолинський Матфей

Святкова служба у кафедральному соборі розпочалася з чину молитви та благословення, де владика Матфей звернувся до вірян зі словами вдячності. Після церемонії служби архієпископ отримав сердечні вітання та благословення від вірян, представників місцевої влади та священнослужителів. У своєму привітанні владика подякував за підтримку та закликав до єднання та любові.

Про це йдеться на сайті Володимирської міськради.

Приєдналась до привітань керуючий справами Володимирської міської ради Ірина Лошенюк, яка привітала священнослужителя з Днем тезоіменитства від імені міського голови, виконавчого комітету міської ради та усієї громади:

«Ваше Високопреосвященство, дорогий Владико Матфей! Господь дарував вам найбільшу і найважливішу місію, яку тільки міг дати людині – служіння Богові. Тож щиро дякуємо за вашу духовну підтримку в нелегкий час, ваше ревне служіння Український Православний Церкві та людям. Нехай Господь завжди допомагає вам на шляху служіння йому й ближнім, щедро обдаровуючи вас здоров’ям, натхненням і силою, терпінням, смиренням і любов’ю. Заступництвом і молитвами святого Матфея нехай укріпить вас у вірі, надії, любові й усіх чеснотах християнських. Бажаємо вам всяких духовних і земних благ во спасіння на многії і благії літа!»

     

Читайте також: Митрополит Михаїл звернувся з посланням на Різдвяний піст.

Реклама Google
 

Telegram Channel