Курси НБУ $ 39.36 € 42.40
Поблизу лінії фронту викрили бордель

Домовлялися не «солов’їною»...

Фото – Донецька обласна прокуратура.

Поблизу лінії фронту викрили бордель

За даними прокуратури, розваги там коштували у середньому 7 тисяч гривень

У Слов’янську група осіб облаштувала бордель у готелі.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури чотирьом громадянкам повідомлено про підозру у сутенерстві за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 303 КК України).

У червні 2023 року четверо місцевих мешканок вирішили побудувати незаконний бізнес та відкрили на території Слов’янська «будинок розпусти», який був в одному з готельно-розважальних центрів. «Ділові партнерки» підшукували жінок віком від 28 до 35 років, готових займатися проституцією.

Організаторка «бізнесу» селила їх в окремих готельних номерах, де вони надавали чоловікам послуги інтимного характеру. Свою рекламу ділки розміщували в мережі Інтернет. Клієнти замовляли послуги по телефону або у адміністратора на рецепції. Після ознайомлення з прайсом чоловіки обирали дівчину та дізнавались номер її кімнати.

Година «послуг» коштувала від 5 000 до 7 000 грн. За понад 5 місяців у готелі «пропрацювали» 10 жінок. Середньомісячний заробіток борделю становив майже 900 тис. грн.

У листопаді 2023 року протиправну діяльність групи осіб викрито та припинено. Під час санкціонованих обшуків у них виявили й вилучили інтимні товари, чорнові записи, банківські картки, мобільні телефони та понад 150 000 грн.

Наразі йдеться про обрання громадянкам запобіжних заходів. Згідно із санкцією статті їм загрожує ув’язнення від 4 до 7 років.

Читайте також: Чи не замала сума застави для волинського правоохоронця, який переправляв ухилянтів за кордон?.

Реклама Google

Telegram Channel